2012. július 17., kedd

P!nk felfedte "The Truth About Love" című új albumának borítóját

A nemzetközi szupersztár, P!nk tegnap este Twitteren felfedte "The Truth About Love" című, szeptember 17-én megjelenő új albumának borítóját. Az album standard és deluxe változatának dallistáit jövő héten fogja nyílvánosságra hozni.

Az album első slágere, a "Blow Me (One Last Kiss)" című dal, hihetetlen eredményeket produkál világszerte már megjelenése után alig 2 héttel. Amerikában ez a dal a #1 legtöbb helyen indult felvétel a Pop formátumban összesen 137 rádióval (mely karrierje eddigi legjobb eredménye), a #1 legtöbb helyen indult dal és a Hot AC formátumban 70 rádióval, a #1 legjobban emelkedett felvétel a Pop és Hot AC slágerlistákon, "Hot Shot" debütálás a Billboard Hot 100 listán ezen a héten a #58 pozícióban és #44 helyen debütált a Shazam Top 200 listáján.

Nagy Britanniában számos játszási listára kerülés mellett a Capital Radio azonnal A-rotációban kezdte el játszani, Ausztráliában pedig #1 az iTunes kislemez listáján megjelenése óta. Németországban a legmagasabb új belépőként indult múlt héten a #23 pozícióban a rádiós listán a #1 legtöbb helyen indult és #1 legjobban (a játszások és a közönség tekintetében is) emelkedett dalként. Ez szintén P!nk eddigi karrierjének legjobb debütálása Németországban. Svédországban a "Blow Me (One Last Kiss)" máris Top 20-ban szerepel a slágerlistán, az összesített európai rádiós listán pedig a legmagasabb új belépőként, a legtöbb helyen indult és legjobban emelkedett dalként már #51. Az iTunes-on a kislemez Top 20-ban szerepel 21 országban, köztük #2 Amerikában, #3 Kanadában, Svédországban és #5 Új Zélandon. Magyarországon múlt héten már 10 rádióban volt hallható az új sikerdal.

Kétség sem férhet hozzá, P!nk továbbra is a csúcson van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése