2012. július 26., csütörtök

The Script: Hall of Fame

The Script + will.i.am = vadonatúj, ütős nóta „Hall of Fame” címmel. A dal szeptember 3-án jelenik meg digitálisan a Sony Music/Phonogenic gondozásában.

Dublin legjobbjai – Danny O’Donoghue, Mark Sheehan és Glen Power – állnak fel a dobogóra legújabb, olimpiai méreteket öltő dalukkal! A banda által jegyzett nótát a londoni Sphere Studiosban rögzítették, a produceri feladatokat Danny és Mark mellett az ír producer, Jimbo Barry látta el, és a felvételt Mark 'Spike' Stent (Coldplay, Muse, Oasis, No Doubt) keverte.

A gondosan hangolt, szókimondó és ütős „Hall of Fame” című szerzeményben – mely a The Script szeptember 10-én megjelenő „#3” című albumán kap helyet – a banda egy olyan felemelő dalt mutat be, melyben a főszerepet a zongora játssza, míg az új együttműködő, will.i.am a dalszövegben és a zenében is változatosságot hoz.

A „Hall of Fame”-ről Mark Sheehan a következőket nyilatkozza: „Szerettünk volna legalább annyi érzelmet belevinni a hangzásba, mint amennyi a dalszövegben van, hiszen kétségtelenül ez a dal a legpozitívabb és legemelkedettebb, amit valaha készítettünk.”

A will.i.ammel közös munkáról Danny O’Donoghue így beszél: „Úgy gondoltuk, hogy ez egy nagyszerű duett lesz, amit sorról sorra végigveszünk igazi duett stílusban. Ehhez szükség volt néhány hónapra, egy birkózós fejfogásra és egy taxira, hogy Will is bekerüljön a dalba…!”

Két #1 kiadvánnyal – a 2008-as felejthetetlen debütáló lemez és a 2010-es dupla platina „Science&Faith” – és világszerte több mint 4 millió eladott albummal a zsebükben a The Script egy mesterhármast készül bemutatni!

A statisztikák nem hazudnak: a banda több mint 100 milliós YouTube megtekintéssel, 1,5 millió Twitter-követővel és 3,6 millió Facebook-taggal büszkélkedhet. Bezsebeltek két BRIT award jelölést és teltházas koncertjeik helyszínei között a dublini Aviva Stadium is szerepelt.

2012 egy vadonatúj fejezet lesz a The Script számára.

www.thescriptmusic.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése