2012. július 16., hétfő

Új Bat for Lashes album!

Október 15-én érkezik az új album!

A Bat for Lashes régóta várt harmadik albumát, a The Haunted Man-t október közepén jelenteti meg a Parlophone kiadó. A nyári fesztiválok és az őszi angliai turné állomásai is nyilvánosságra kerültek, a teljes lista itt olvasható: www.batforlashes.com

A világszerte elismert és ezidáig több mint 250.000 példányban elkelt 2009-es Two Suns-t most követi az új megjelenés. Natasha 2010-ben a Coldplay-el Dél-Amerikában turnézott; Beck-el közösen írtak egy dalt a Twilight filmsorozat Eclipse részéhez; 2011 júniusában két teltházas koncertet adott a Sydney Opera Házban; a Gucci Guilty kampányához elkészítette a Depeche Mode ‘Strangelove‘ című dalának feldolgozását, amely limitált példányszámban 7”-es bakeliten meg is jelent az idei Record Store Day eseményre.

Natasha eddig két lemezt jelentetett meg a Bat for Lashes név alatt. 2006-os debütáló albumát, a Fur And Gold-ot a rangos Mercury Music Prize-ra jelölték, valamint a Brit Award-ra, melynek két kategóriájában is nyert (‘Legjobb női előadó’ és ‘Legjobb új előadó’). Az ezt követő Two Suns szintén jelölve volt mindkét díjátadón, valamint az Ivor Novello szövegíró elismerésre, melynek a ‘Legjobb kortárs dal’ kategóriáját a ‘Daniel’ című dalával nyerte meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése