2012. június 7., csütörtök

Chris Brown: Fortune

Az új albumon közreműködik többek közt Big Sean, Wiz Khalifa, Nas, Kevin McCall, valamint olyan top producerek, mint a The Underdogs, Fuego, Polow Da Don, a The Runners, Benny és Alle Benassi és sokan mások

Kevesebb mint egy hónappal július 2-i megjelenési dátuma előtt Chris Brown felfedte várva-várt "FORTUNE" című, 5. stúdióalbumának standard és deluxe dallistáit. Az albumon közreműködik többek közt Big Sean, Wiz Khalifa, Nas, Kevin McCall, Sabrina Antoinette és Sevyn. Brown co-producere is volt 3 dalnak, és olyan top producereket vonultat fel, mint a The Underdogs és Fuego, Polow Da Don, a The Runners, Benny és Alle Benassi, Free School, Danja, William Orbit és sokan mások. A "FORTUNE" már előrendelhető a ChrisBrownWorld.com-on, a http://www.myplaydirect.com/chris-brown/ linken és aShopline.hu-n is.

Június 8-án, pénteken a Grammy-díjas és nemrégiben Billboard Music Awardot is nyerő énekes a The Today Show Toyota Concert Series színpadán lép fel, hogy előadja legnagyobb slágereit és a "FORTUNE" néhány dalát.

Az album első nemzetközi slágere, a "Turn Up The Music" (http://www.youtube.com/watch?v=eQWG8BVeryU) után megérkezett az album második nemzetközi slágere, a többek közt Benny & Alle Benassi és William Orbit producerek közreműködésével készült "Don't Wake Me Up" is (meghallgatás:http://dontwakemeup.chrisbrownworld.com/).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése