2012. június 8., péntek

A The Beatles Yellow Submarine című filmje digitálisan is kapható

Hol volt, hol nem volt, volt egy földöntúli paradicsom, Pepperland, a hely, ahol a legfőbb uralkodó a boldogság és a zene volt. Az idilt veszély fenyegette, amikor is a rettentő Blue Meanies háborút hirdetett és a Flying Glove által vezetett csapatok egyetlen célja az volt, hogy elpusztítsanak minden jót. Megjelent John, Paul, George és Ringo, hogy megmentse a világot! Humorral és dalokkal felfegyverkezve a The Beatles a sárga tengeralatt járóval küzd a gonosz erőivel szemben.

John Lennon és Paul McCartney dala alapján született meg a lenyűgöző történet, tele békével, szeretettel, reménnyel. A képkockák alatt pedig olyan dalok csendülnek fel, mint az “Eleanor Rigby,” “When I’m Sixty-Four,” “Lucy in the Sky With Diamonds,” “All You Need Is Love,” és az “It’s All Too Much”. Az 1968-ban debütált film jelentősége rögtön szemet szúrt mindenkinek: a korszaknak megfelelő szabadelvű megközelítésével, és az újító animációs technikák ötvözésével forradalmasította a műfajt.

A filmet az akkori új művészeti trendek inspirálták, Andy Warhol, Martin Sharp, Alan Aldridge és Peter Blake Pop Art stílusa. Heinz Edelmann művészeti és arculati vezető,, valamint Robert Balser és Jack Stokes animációs vezetők munkájával készült animációs film mára klasszikussá nőtte ki magát.

A The Beatles digitálisan helyreállított 1968-as animációs filmje, a Yellow Submarine június 5-től érhető el világszerte digitálisan kizárólag az iTunes áruházban (www.iTunes.com/TheBeatles). Az extra tartalommal kibővített anyag egy interaktív bookletet is magában rejt.


A Yellow Submarine interaktív képeskönyvének digitális verziója ingyen letölthető innen:
www.iTunes.com/TheBeatles.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése