2012. június 19., kedd

Csatlakozz az Evanescence interaktív mobil backstage-éhez



A Grammy-díjas rockbanda rövid szünet után új albummal és turnéval tért vissza, melynek keretében nemrégiben Budapesten is adtak egy emlékezetes koncertet. Most egy interaktív alkalmazást mutatnak be a rajongóknak, mellyel egy új közösség épülhet és a különböző eszközök segítségével egy igazi kötelék alakulhat ki majd a rajongók és a zenekar között.

“Igazán csodálatosak a rajongóink! Fantasztikus a támogatásuk és az, ahogyan látjuk, hogy velünk együtt nőnek fel.
” – mondja Amy Lee, az együttes alapítója és énekesnője. “Nagyon fontos számunkra, hogy tartsuk velük a kapcsolatot és tudjuk, hogy mit gondolnak. Ezért találtuk ki az interaktív fanklub ötletét, hogy a leghűségesebb rajongók velünk és egymással is tudják tartani a kapcsolatot.”

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Evanescence elkezdi használni az alkalmazásunkat” – meséli Paavo Bäckman a Mobile Backstage ügyvezető igazgatója. Ezzel a lépéssel a zenekar képes lesz egy közösséget kialakítani, elérni a rajongókat, meghallgatni őket és válaszolni a kérdésekre, kérésekre. Más közösségi oldalakkal ellentétben mi 100%-ban a bandához kapcsolódó közösségi portált alakítunk ki az igazi rajongók részére.”

A Mobile Backstage alkalmazás segítségével a rajongók híreket, képeket, videókat, zenéket és üzenetetek válthatnak egy intim és személyes környezetben, távol más közösségi oldalak zűrzavaros világától. A tagok láthatják egymás bejegyzéseit, a közelgő koncerteket, helyszíneket, zenét hallgathatnak, valamint meg is vásárolhatják őket, csakúgy, mint jegyeket a koncertekre.

Az Evanescence arra buzdítja a felhasználókat, hogy osszák meg egymással az élményeiket, véleményeiket és gondolataikat. A Mobile Backstage alkalmazás bármikor és bárhonnan elérhető. Töltsd le most!

iPhone – http://itunes.apple.com/us/app/evanescence-mobile-backstage/id528394167?ls=1&mt=8

Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilebackstage.evanescence&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGViYWNrc3RhZ2UuZXZhbmVzY2VuY2UiXQ

Csatlakozz a Facebook-on keresztül: https://www.facebook.com/Evanescence/app_294841683863349

Töltsd le az új albumot az iTunes áruházból: http://itunes.apple.com/us/album/evanescence-deluxe-version/id461933522

http://www.evanescence.com
http://www.myspace.com/evanescence
http://www.facebook.com/?ref=home#!/Evanescence

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése