2012. június 17., vasárnap

Dér Heni kontra Fluor

"Dér Henrietta és a Sugarloaf összes tagja nyilvánosan is elhatárolódik Karácson Tamás (Fluor) 2012 06.15. és 16-án az írott és online sajtóban megjelent nyilatkozataitól. Tamás a valóságot torzítva nem az igazságnak megfelelő tényeket állít. A megjelent cikkekben Dér Henit illuminált állapotban tünteti fel, és úgy állítják be, mint aki meg akarta volna Tamást verni vagy veretni. A száraz tények mást mutatnak.

Heni a 2012.06.14-i Comet gála afterpartyn Fluorral való találkozásakor a köztük lévő ellentétet szerette volna a média kizárásával tisztázni - amire már korábban is tett kísérletet -, de ekkor Tamás rögtön obszcén módon, sértő megjegyzéseket vágott Heni fejéhez több ember szeme és füle hallatára, idézve:

"...Na mi van te kurva már megint kell 3 perc hírnév? ill. Állj már le te kurva a demagóg dumáddal!...."


Igen, nem tagadjuk, hogy ezen a ponton csattant el egy pofon Heni részéről, melyet a vulgáris jelző váltott ki belőle és amit csak a véletlenül ott tartózkodó (!) sajtó munkatársainak ill. a többi zenész kolléga jelenlétének köszönhetően nem viszonzott Fluor, bár a szándék láthatóan megvolt benne. Bár többen próbálták csitítgatni, ő kiabálva és feldúlva sietett el a helyszínről. Majd pár perc múlva többek társaságában jött vissza és ugyanott folytatta mindenki előtt a trágár megjegyzéseket a társai háta mögül. Ezen a ponton lépett közbe Heni barátja, aki felszólította őt, hogy azonnal fejezze be ezt a minősíthetetlen viselkedést. A történéseknek Fluor kiadójának főnöke vetett véget, aki elrángatta a (általunk és többek által érthetetlenül és megmagyarázhatatlanul agresszív) tomboló Fluort.

Eddig sem kívántuk minősíteni Fluor Tamás sajtóban lassan egy éve végbemenő ámokfutását, ami csak a saját sértődöttségéről szól. Több helyen hangoztatja, hogy Heni vagy a zenekar az ő hátán próbálna felkapaszkodni. Komolytalan megjegyzésnek vesszük ezen állítását, olyannyira, hogy ezzel az esettel is egyértelműen bebizonyította, ő kapaszkodik mindenáron ebbe a sztoriba is. Ehhez mi nem kívánunk asszisztálni. Természetesen nyitottak vagyunk az esetleges problémák megbeszélésére (a sajtó nyilvánosságát kizárva). Azonban Tamás mostani vádjai túlmutatnak a jóízlés számunkra elfogadott határán és kimerítik a hitelrontás vádját, ezért elgondolkozunk, kívánjuk-e jogi útra terelni az eseményeket!

Fluor további munkásságához sok sikert kívánunk, de részünkről nem kívánunk többet nyilatkozni ez ügyben, valamint szeretnénk erre kérni Tamást és a managerét Vermes Orsolyát is!"

Sugarloaf zenekar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése