2012. június 20., szerda

Szörnymaszkban ingyenes a PASO koncertje

A Pannonia Allstars Ska Orchestra július 6-án, pénteken este a budapesti PARK nagyszínpadán a Lovemonster (Szerelemszörny) című országjáró turnéja és kilenc éves pályafutása legnépszerűbb slágereit játssza. Szörnyálarcban vagy szörnyes arcfestéssel a belépés ingyenes.
Egy koncert erejéig, július 6-án, pénteken visszakanyarodik Budapestre a Pannonia Allstars Ska Orchestra nyári turnéja. Jó néhány nagy fesztivál már lezajlott, de mivel sokan nem jutottak el ezekre a rendezvényekre, a PASO az idei első nyári, önálló budapesti, szabadtéri koncertjére varázsolja a fesztiválok felszabadult hangulatát. A ska magyarországi nagykövetei a Budapest PARK színpadán ráadásul a nagyobb időkeretnek hála az átlagos fesztiválkoncerteknél hosszabb, teljesebb műsort adnak majd elő.

- A zenekar március óta Lovemonster-lázban ég, hiszen azóta turnézunk az új lemezünkkel itthon és külföldön. Az elmúlt hónapok alatt kiderült, melyek azok az új dalok, amelyeket a legjobban megszeretett a közönség. Ezekből fogunk válogatni, így biztosan játsszuk majd például a Jump és az Elhagytam magam című számokat is. Az elmúlt kilenc évből is a legnagyobb slágereinkkel készülünk, vagyis nem marad ki a Hungarian Dish, A Tenkes kapitánya, a System Connection és a Babylon Focus sem – mondta KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.

A PASO ezen az estén megjutalmazza a legbevállalósabb rajongókat. Azok, akik szörnyálarcban vagy szörnyes arcfestéssel érkeznek, ingyen mehetnek be a koncertre. A kevésbé bátraknak sem kell azonban mélyen a zsebükbe nyúlniuk, hiszen a koncertre elővételben és a helyszínen is csupán 500 forintba kerülnek a belépőjegyek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése