2012. június 13., szerda

Slipchaos – ismét Budapesten

A Slipchaos pár éve már masszív része a budapesti klubéletnek. Idén tavasszal vidéken is megmutatták magukat, majd visszatértek március 10-én a fővárosba, hogy teltházas koncertet adjanak a Guilty Parties társaságában.
A remek előadásról készült egy 21 perces koncertvideó, amelyet a concertphotos.hu kamerás stábja készített. A Slipchaos-tól korrekt (bár nem teljes képet!) nyújtó anyag olyan Slipknot dalokat tartalmaz, mint a Wait And Bleed, a The Blister Exists vagy a Sulfur. A teljes maszkban, ütősökkel, DJ-vel, sampleressel felálló banda veszélyességét tekintve nem kispályás versenyző. Náluk bármikor eldurranhat egy pofon. Akár a színpad mögött, akár a színpad előtt.
A koncert dalokra bontva (is) megtekinthető a Powerground Management Youtube csatornáján: http://www.youtube.com/user/PowergroundM

A banda legközelebb június 22-én játszik Budapesten, a DürerKertben, a Bury Your School Sulitemető bulin a Pantera, Korn és Machine Head tribute-ök társaságában. Másnap pedig Balassagyarmaton fűrészelnek a Madách Moziban.

A budapesti koncert facebook eseménye: http://www.facebook.com/events/320520941347826/A csapat facebook oldala: http://www.facebook.com/Slipchaos



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése