2012. június 5., kedd

Új album: Usher Looking 4 Myself



A hétszeres Grammy-díjas Usher új albuma „Looking 4 Myself” címmel
jelenik meg a Sony Music/RCA Records gondozásában június 11-én

A 7-szeres Grammy-díjas Usher „Looking 4 Myself” címmel jelenteti meg várva várt új albumát június 11-én a Sony Music/RCA Records gondozásában. Hetedik stúdióalbuma, a „Looking 4 Myself” standard és deluxe változatban is elérhető lesz.

Usher fantasztikus első nemzetközi kislemeze, a "Scream" (http://www.youtube.com/watch?v=KpsUsP2lIzU), mely április végén mutatkozott be világszerte, máris számos országban kiemelt rotációban pörög a rádiókban. A dalt Max Martin, Shellback, Savan Kotecha, és maga Usher Raymond írta, a produceri feladatokat Max Martin & Shellback végezte.

Usher a „Looking 4 Myself” című vadonatúj albumát többek között olyan nr. 1 együttműködőkkel készítette, mint Salaam Remi, Diplo, Rico Love, Jim Jonsin és Max Martin.

A „Looking 4 Myself” című korong Usher két multi-platina #1 együttműködését követi: a David Guettával közösen készített „Without You” című sláger a Pop slágerlistákat, míg a Romeo Santos közreműködésével készült „Promise” című nóta a Latin slágerlistákat vezette.

Online teljes album premier az iTunes-on: http://bit.ly/usherstream

Élő koncertközvetítés hétfőn este 22 órakor Londonból a VEVO-n: http://www.youtube.com/watch?v=OCzEAz4s6zA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése