2012. június 7., csütörtök

Válogatás: Az első saját dalom (X-Faktor 2011)


6 hónap telt el az X-Faktor második, 2011-es szériájának döntője óta, de a munka azóta sem állt meg, a döntősök fellépéseik mellett gőzerővel dolgoztak bemutatkozó dalaikon is. A kemény munka gyümölcse "Az első saját dalom (X-Faktor 2011)" című, a 12 döntős (Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kováts Vera, a Rocktenors, Lil. C, Bagosi Alexa, az Apollo 23, az Ikrek, Demes Tamás, Gyurcsík Tibor) első saját, vadonatúj dalait tartalmazó exkluzív válogatás album, mely CD-n és digitális formában az iTunes-on és más digitális zeneszolgáltatóknál is megjelenik 2012. június 18-án. A CD formátum ráadásként 14 oldalas, a 12 kislemezborítót is tartalmazó booklettel kerül majd a boltokba, melynek segítségével a rajongók saját kedvencüket tehetik a CD elejére. "Az első saját dalom (X-Faktor 2011)" minden X-Faktor rajongó számára nélkülözhetetlen darab!

Kocsis Tibor: Lásd a csodát
"Az embereknek sokféle álma van és a sajátját mindenki megvalósíthatja, elérheti. Én nagyon vágytam rá, nagyon akartam és ha nekem sikerült, akkor sikerülhet másnak is. Erről szól a dal."
Zene: Rakonczai Viktor és Rácz Gergő. Szöveg: Major Eszter.

Muri Enikő: Késő már
"A Késő már egy kifejezetten vagány és odamondós szám, ezzel is azt szeretném üzenni a "gyengébb nem" képviselőinek, hogy minden nő legyen céltudatos és a Girl Power igenis létezik!"
Zene: Naughty Monkey. Szöveg: Molnár T.

Baricz Gergő: Baby-Bebogyó
"A Baby-Bebogyót nem kell túlságosan komolyan venni, ez csak egy pimasz dal, ami csupán azért született, hogy jókedvre derítsen. Amúgy megjegyezném: minden tiszteletem a méheké!"
Zene és szöveg: Baricz Gergő.

Tarány Tamás: Gyújts bennem fényt!
"A Gyújts bennem fényt! című dalomban tulajdonképpen életemnek két legfontosabb tényezője vívódik egymással. A zene szeretete, valamint a szerelem."
Zene: Kohánszky Roy és Nagy Ádám (Roy & Ádám). Szöveg: Molnár T.

Kováts Vera: Valahol vár!
"A dallal már az X-Faktor alatt megtaláltuk egymást. Úgy érzem, hogy teljes mértékben passzol hozzám, imádom énekelni, és úgy hallgatom, mint a kedvenc dalaimat. :)"
Zene: Naughty Monkey. Szöveg: Márton Bence.

Rocktenors: Ha menni kell
"Saját példánkból kiindulva, a szürke robotolásból kitörni csak akkor lehet, ha a szíveden átengeded a fényt, és pozitívan látod a világot, mert a szíved azt súgja "indulj, ha menni kell!"
Zene: Mészáros László és Szepesi Zsolt. Szöveg: Mészáros László és Mező Zoltán.

Lil. C: Rock With U
"Ez a szám arról szól, hogy beleszerettem egy nőbe, próbáltam neki mindent megadni, de ez már a múlté, mert egy félreértés miatt annyira összevesztünk, hogy szakítottunk egymással. Ez az eset a mai kapcsolatokban sűrűn előfordul."
Zene: Burai Krisztián, Kelemen Csaba, Prorok Péter és Bodóczki Ernő. Szöveg: Burai Krisztián, Kelemen Csaba, Prorok Péter.

Bagosi Alexa: Ébredés
"Egy nagyon szerencsés véletlen találkozás eredménye ez a dal. Boldog vagyok, hogy a zenémen keresztül végre megmutathatom, hogy ki is vagyok! Remélem, hogy sokan szeretni fogják… Én imádom!"
Zene és szöveg: Torres Dániel.

Apollo 23: I Run To You
"Amikor kész lett a dal, beleszerettünk. Tudtuk, hogy ez az, amit elképzeltünk, amit szeretnénk mielőbb megmutatni az egész világnak. Engedjétek, hogy Titeket is magával ragadjon első dalunk, az I Run To You!"
Zene: Szabó Zé. Szöveg: Johnny K. Palmer.

Ikrek: BPM
"A BPM egy igazi mai bulis dal! Arról szól, hogy a srácok ne játszadozzanak velünk. Mi lányok ennél sokkal többet érdemlünk!"
Zene: Létray Ákos, Moldvai Márk. Szöveg: Geszti Péter.

Demes Tamás: Egy lépés
"A dal egy üzenet azoknak, akik félnek megtenni egy lépést, ami a boldogsághoz vezetheti őket. Hiszem, hogy a dalból erőt lehet meríteni ahhoz a bizonyos lépéshez, hiszen csak "Egy lépés kell még, hogy boldogabb legyél."
Zene: Szabó Zé. Szöveg: Major Eszter.

Gyurcsík Tibor: Back In Place
"Ez a dal jelenti számomra a kezdetet. Egy nagy lépést, amivel bejuthattam az Eurovíziós dalverseny döntőjébe, amit elénekelhettem már a teltházas Aréna színpadán meg jónéhány koncerten, amit sokat játszik a rádió és amihez elkészült egy klip is. Remélem még sok sikeres dal fogja követni a Back In Place-t!"
Zene: Szabó Zé. Szöveg: Johnny K. Palmer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése