2012. június 20., szerda

Sombrerokat fel, íme a legújabb Train sláger!

5 hét #1 pozícióban a Mahasz Rádiós Top40 listán, több mint 20 hete már a Top40-ben, #1 pozíció a magyar iTunes Singles charton és még ki tudja hol a vége! A Train "Drive By" című slágere előző, "Hey, Soul Sister" című slágerüket is felülmúlta már Magyarországon, és - nem is olyan váratlanul - 2012 egyik legnagyobb slágere lett idehaza is. Világszerte már több mint 3 millió példányban töltötték le a kislemezt, és Amerikában még mindig Top20-ban található a Pop rádiók listáján, Top5-ben szerepel a Hot AC és az AC rádiók összesített listáján, míg Kanadában 17 hete vezeti az AC rádiós listát, Európában pedig még mindig Top10-ben szerepel az összesített rádiós listán.

Pat Monahan és társai azonban nem "egyslágeres" előadók, így máris megérkezett az áprilisban megjelent "California 37" című albumuk második rádiós sikervárományosa, a "50 Ways To Say Goodbye", mely a manapság ismét divatos dél-amerikai ritmusokat is belecsempészi a tőlük már megszokott, és idehaza is - a jelek szerint - hihetetlenül kedvelt amerikai rádiórock stílusba ezzel ideális nyári-őszi slágerré téve következő kislemezüket. A dalt már 17 amerikai Hot AC rádió játszotta múlt héten, és a #31 pozícióba került a slágerlistán, míg Ausztráliában a rádiós charton már a #41 helyen szerepel 20 pozíciót javítva.

A Train-es fiúk, akik nemcsak kiváló dalaikról, hanem jó humorukról is híresek, elkészítették a "50 Ways To Say Goodbye" dalszöveges videóját, melyhez egy mexikói mariachi bandát kértek fel, akik váratlanul jelentek meg egy étteremben és adták elő a dalt. Íme a végeredmény:

http://www.youtube.com/watch?v=CqWrkffRxK0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése