2014. február 5., szerda

A Facebookon vadászott nőkre Orlando Bloom

Jennifer Aniston és Charlie Sheen is próbálta már az online ismerkedést

Orlando Bloom Hollywood egyik legismertebb szépfiúja, aki A Gyűrűk Ura filmeknek és Legolas szerepének köszönhetően vált világsztárrá, manapság pedig a nézőközönség A hobbit trilógiában láthatja a színészt. A Karib tenger kalózaiban is fontos szerepet játszó Orlando azonban a legtöbb földi halandóhoz hasonlóan élt már át sötétebb napokat, ugyanis Kate Bosworth-szel való szakítása után a Facebookon próbált nőket felcsípni. Mégpedig egyik legjobb barátjának fényképével, másnak kiadva magát!

Orlando azóta felhagyott és kigyógyult a kamureges korszakából, többek közt Miranda Kerr szupermodellnek köszönhetően. De vajon előfordulhat, hogy online randizás közben épp Halle Berrybe, Matthew Perrybe, Jennifer Anistonba, vagy éppen Charlie Sheenbe botoljunk bele? Megvan rá az esély, hisz Hollywood legnagyobb sztárjai is bevallottan megpróbálkoztak azzal, hogy az interneten találjanak társat maguknak.

De hogyan ismerhetjük fel, ha éppen rejtőzködő szupersztárral vagy épp egy csalóval chatelünk?

Keress rá az illető profilképére!

A Google képkeresője megadja a lehetőséget arra a felhasználóknak, hogy utánanézzenek annak, hogy akivel az interneten ismerkednek, valójában kamureges-e. Ha igen, egy egyszerű kereséssel nézz utána, hogy az illető profilképe hány Facebook regisztráció alatt jelenik meg. Ha egynél több találatot ad a Google, akkor bajban vagy, mert átvertek!

Nézd meg, hogy hány ismerőse van!

Egy átlag Facebook felhasználónak manapság több száz ismerőse van, így érdemes pár kattintással azt is megnézni, hogy netes kiválasztottunknak mennyire széles a baráti köre. Ha 10-20 embert találunk valakinek a barátlistáján, akkor érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy mennyit érdemes megosztani a másikkal magunkról.

Egyáltalán be van tagelve másokkal a képein?

A közösségi oldalakat éppen azért használják az emberek, hogy kifejezzék, nem magányos lelkek, hanem másokkal is kapcsolatban állnak. Így a csoportképeken tagelik egymást, hogy eldicsekedjenek a másikkal. Így érdemes lehet elkezdeni kételkedni a másik létezésében, ha kétes eredetű képet tölt fel valaki az előző esti baráti összejövetelről. Ahol ő mindenkit ismer, őt viszont senki.

Nem akar élőben találkozni!

Ha valaki az, akinek mondja magát, azonban az élő találkát egyre csak húzza-halasztja, akkor baj lehet! Vagy a súlyát próbálja titkolni, vagy más, még fontosabb dolgokkal kapcsolatban sem mondott igazat jó eséllyel képzeletbeli kiválasztottunk.

"Soha nem ismerkednék az interneten!" - fakadt ki Jennifer Aniston, amikor szárnyra kaptak a hírek, hogy nagy összegeket fizetett azért, hogy egy online ügynökség összehozza valakivel, miután szakított Brad Pittel. De Charlie Sheen is számos alkalommal fojtotta netes randikba a bánatát. Viszont az online ismerkedés is hozhat happy endet, Deborah Ann Woll, a True Blood jó nője a Match.comon ismerte meg barátját. így vannak olyan sztárok is, akik bizony a társkeresőkre esküsznek.

De mik a legmegdöbbentőbb esetek, amikkel az ember az online randizás útvesztőjében találkozhat? Február 3-tól kiderül a Kamureg című sorozat második évadában, minden hétköznap a VIVA műsorán!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése