2014. február 5., szerda

Laborpatkányok

Február 8-tól hétvégénként különleges klónok látogatnak a Disney Csatorna képernyőjére

A Disney Csatorna ismét nagy dobással készül: februártól különleges erejű klónokról szóló sorozat indít. A nem mindennapi történet főszereplőit ráadásul február 8-án dupla epizódon keresztül ismerhetjük meg, szombatonként pedig figyelemmel követhetjük, hogyan illeszkednek be az átlagos tinédzserek életébe.

Chase, Adam és Bree, high tech bionikus klónok, akik mindannyian különleges képességekkel rendelkeznek. Egy titkos laborban tartják őket fogva, de időközben rájönnek, hogy az élet nem csak a katonai fegyverekről szól. A sorozat évadnyitó duplaepizódjában a tizennégy éves Leo új nevelőapja, a milliomos Davenport villájába költözik. Amikor azonban fel akarja fedezni új otthonát, rájön, hogy mostohaapja egy laboratóriumot rejteget a ház alatt három furcsa szerzettel: Adammal, Bree-vel és Chase-vel. Hamar összebarátkoznak és a négy kamasz rengeteg új élménnyel gazdagodik, miközben a klónok próbálnak beilleszkedni az átlagos tinédzserek életébe.

Ne maradj le Leo és a bionikus tesók történetének dupla premierepizódjáról február 8-án, szombaton, 08.35-től, és ha kíváncsi vagy hogyan alakul a szereplők átlagosnak nem mondható élete, kövesd kalandjaikat minden szombaton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése