2014. február 27., csütörtök

Jamaicán forgatta legújabb klipjét a PASO

Három országban, Jamaicán, Uruguayban és Magyarországon forgatta legújabb videóklipjét a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). A Rum, Sweet Rum című dal a csapat első mento stílusban írt szerzeménye, további különlegessége pedig, hogy az Irie Maffia énekesnője, Sena is közreműködik benne. A vérpezsdítő zenére élőben legközelebb a PASO idei első budapesti koncertjén február 28-án a Barba Negra Music Clubban táncolhat a közönség.
A téli hónapokban már a nyarat idézi a Pannonia Allstars Ska Orchestra legújabb videóklipje, amit a csapat a legutóbbi, Lovemonster című nagylemeze Rum, Sweet Rum című dalához készített.

- A klip képanyagát három országban forgattuk. Régi barátommal, Élő Mártonnal (ELO), az Irie Maffia zenekar tagjával tavaly volt szerencsénk autentikus környezetben, Jamaicán elmerülni a karibi életérzésben, amiből egy jó adagot haza is hoztunk. A klip nagy részét kitevő, Kingston Town-ban és Ocho Rios városában készült felvételek mellé Dél-Amerikában, Uruguay-ban is filmeztünk egy keveset, ebből az anyagból is látható pár kocka a klipben. A Rum, Sweet Rum című dalban az Irie Maffia énekesnője is közreműködik, akivel viszont már idehaza, Budapesten forgattunk. Sena egy házsártos feleséget alakít- meglehetősen hitelesen-, aki lehordja a hajnalban hazatántorgó, rumtól kábult férjét. A dolog pikantériája, hogy Sena férje a valóságban Élő Marci, akivel együtt utazgattunk és forgattunk Jamaicán
– mesélte KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.

A karibi életérzésre és a nyári hangulatra szerencsére már élőben sem kell sokat várni, hiszen a PASO idei első budapesti koncertje február 28-án lesz a Barba Negra Music Clubban.

- A tavaszi szezonnyitó nagykoncertünkre felfrissítjük a műsort. A legnagyobb közönségkedvencek és a Lovemonster albumunk slágerei mellett elővesszük néhány régebbi, ritkábban játszott dalunkat is. A Barba Negra közönsége ősbemutatókra is készülhet, ugyanis két olyan dalt is előadunk, amit a koncertlátogatók itt hallhatnak tőlünk először. Ezek közül az egyikben az est vendége, Szűcs Krisztián, a Heaven Street Seven frontembere közreműködik
– árulta el KRSa.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra tavaszi szezonnyitó koncertjére a jegyek elővételben 1500, a koncert napján a Barba Negra Music Club pénztárában pedig 1900 forintba kerülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése