2014. február 27., csütörtök

Kislemezt jelentetett meg a Budapest Voices

Három dalt tartalmazó kislemezt jelentetett meg a Budapest Voices. A Tankcsapda, a Quimby, valamint a Kispál és a Borz átiratok már az összes ismert online zenei áruházban és szolgáltatásban elérhetők. Mindeközben készül a kórus a március 28-i A38 hajós koncertjére. Igaz, még 1 hónap van az eseményig, a jegyeknek több mint a fele már elfogyott.

Az ismert magyar underground dalok előadásairól elhíresült Budapest Voices egy három számos kislemezt jelentetett meg. A Tankcsapda Adjon az ég, a Quimby Autó egy szerpentinen, illetve a Kispál és a Borz De szeretnék átirata az összes digitális zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető, így az iTunes, a Songo és az Amazon mellett a Deezer, a Vodafone Korlátlan Zene és a Hallgass Hazait rendszerében is.

A Budapest Voices közben megfeszített tempóban készül a március 28-i A38 hajós koncertjére. Az első nagy önálló budapesti bulin másfél órás repertoárral áll színpadra a kórus. A már ismert klipdalok mellett előadják a Kowalsky meg a Vega Ennyi csak, a Subscribe Álomtégla és a Pannonia Allstars Ska Orchestra A Tenkes kapitánya című dalát is a saját értelmezésükben, 12 hanggal és ütőhangszerekkel. Az eseményre óriási az érdeklődés: bár még van a koncertig 1 hónap, a jegyeknek több mint a fele elkelt. A belépő elővételben 1200 forintba kerül, a koncert napjára helyszíni jegyeket viszont már nem tudnak garantálni a szervezők.

A kislemez:
https://itunes.apple.com/us/album/budapest-voices-single/id827053035?ign-mpt=uo%3D4


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése