2014. február 5., szerda

Neten talált szerelemre Puskás Peti

Anonim hódítók, botrányos átverések, igaz szerelmek. A VIVA új docurealityje, a Kamureg a netes ismerkedések veszélyeiről rántja le a leplet. Bár Puskás Peti már megtapasztalta a virtuális világ hátulütőit is, jelenlegi szerelmét mégis a Facebooknak köszönheti.

Sokan tartanak az internetes ismerkedéstől, de manapság már egyre gyakoribb, hogy valaki a világhálón keresztül találja meg a szerelmet. Persze ehhez jó adag szerencse is kell, hiszen sok buktatót rejt a virtuális ismerkedés. Puskás Petit is érték már negatív tapasztalatok.

„Vegyes érzésekkel tölt el ez a téma, hiszen tapasztaltam már hideget és meleget egyaránt. Egyszer egy fesztiválon órákig kerestünk egy lányt egy haverommal. Több levelébe került, hogy rábeszéljen a találkozóra, majd pontosan megadta, hogy éppen hol van, de sehol sem találtuk, végül kiderült, hogy kamu volt az egész. A barátnőmmel azonban éppen Facebookon indult az ismeretségünk.” – mesélte Puskás Peti. „Sajnálattal látom, hogy a mai tinédzserek milyen képeket posztolnak magukról, és mennyire szélsőségessé vált a viselkedésük, ami minden bizonnyal a párkapcsolataikra is hatással van. Az internetes ismerkedésnek megvan a maga csapdája, hiszen a gép mögött ülve azt írsz, és mutatsz, amit akarsz. Úgy gondolom, hogy valahol mindannyiunk felelőssége, hogy a fiatalokat megpróbáljuk a helyes irányba terelni, és megmutatni nekik, hogy nem csak a megbotránkoztatással lehet valaki menő. Nemrégiben indítottam egy fotóblogot, amit éppen azért hoztam létre, hogy az emberek lássák, hogy a világ a maga egyszerűségében is lehet szép.” – tette hozzá az énekes.

A február 3-án 18:00-kor új évaddal induló dokureality üzenete univerzális, ugyanakkor a fiatalos vonalon haladva a Kamureg rávilágít, nem számít, hol vagyunk, milyen nyelvet beszélünk, milyen iskolákat végeztünk el, a torokszorító magánnyal megküzdve akár az internet is lehet az a hely, ahol virtuálisan, de végre kitörünk a négy fal közül.

Kamureg - Február 3-án 18:00-tól, minden hétköznap este a VIVA TV műsorán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése