2014. február 6., csütörtök

Három év után itt a Subscribe új lemeze!

Fotó: Csongor Báling
Három év után március 3-án új nagylemezzel jelentkezik a Subscribe. A különböző stíluselemeket mesterien ötvöző zenekar This Moment Will Soon Be Gone című albumát előrendelők ajándékokat kapnak, a támogatókat pedig exkluzív meglepetések is várják a VIP rajongói klubban.

A nagy sikerű Bookmarks album megjelenése óta három év telt el, amit a Subscribe tagjai folyamatos koncertezéssel töltöttek. A fiúk a közelmúltban újra stúdióba vonultak, és elkészítették negyedik nagylemezüket This Moment Will Soon Be Gone címmel.

- Zeneileg a korábbinál egységesebb, komplexebb, változatosabb az új anyag. Erősek a verzék és nagyon jól sikerültek a vokálok, énektechnikában pedig új dolgokat vetettem be, amelyek eddig nem voltak rám jellemzőek. Akár azt is mondhatnám, hogy mesélős, dallamos musicalhangulata van az új lemeznek, de nem kell félni, nem váltunk stílust. A This Moment Will Soon Be Gone dalszövegeinek egy részét a személyes életem, egy szerelem és egy szakítás története ihlette. Ezek elég komor, sötét számok lettek, de van azért vidám szöveg is például arról a boldogságról, amit a gitárosunk, Tomi újdonsült apukaként él át. Az új lemez több dala érint társadalmi jellegű témákat, köztük a Gazing. Ez a szám az internetes közösségek, a durva videók és a virtuális világ okozta elidegenedés jelenségére reagál
– mondta Csongor Bálint, a Subscribe frontembere.

A Subscribe új nagylemeze hivatalosan március 3-án jelenik meg, de az előrendelés már elindult a zenekar honlapján. A rajongók február 24-ig kétféle csomagból választhatnak. Az egyikben a This Moment Will Soon Be Gone című cd, egy dvd öt nyári fesztiválkoncert felvételeivel és egy ajándék Subscribe-poszter található. A másik csomagban a dedikált cd,dvd és poszter mellé a rajongók egy olyan pólót is kapnak, ami kizárólag az előrendelési időszakban érhető el, mert a rajta lévő mintát soha többé nem fogják gyártani.

A Subscribe különleges akciót is hirdetett: az előrendelők a kiválasztott csomag árán felül 1000 forinttal vagy annál nagyobb összeggel segíthetik a zenekart. A támogatók neve felkerül a Subscribe hivatalos honlapjára, valamint bekerülnek a VIP rajongói klubba, amelynek tagjai a későbbiekben különleges, csak a klub tagjai részére meghirdetett eseményeken vehetnek részt és további meglepetésekben is részesülhetnek.

A This Moment Will Soon Be Gone című nagylemez megjelenése után a Subscribe tavaszi turnéra indul, amelynek első állomása március 7-én lesz Debrecenben. A következő hetekben a fiúk Miskolc, Győr, Veszprém, Szeged, Szolnok, Pécs és Dunaújváros klubjaiban lépnek fel. A budapesti lemezbemutató koncert április 11-én lesz az A38 állóhajón.

Subscribe: Gazing
http://www.youtube.com/watch?v=hkbAfzwY5Ec&feature=youtu.be

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése