2014. február 6., csütörtök

Újra úton a Deep Purple - már csak 12 nap!

A karácsonyi szünet után, a napokban újra útnak indult a Deep Purple So What? elnevezésű turnéja, jelenleg a skandináv városokat látogatják végig, hogy utána rögtön Kelet-Európa felé vegyék az irányt.
Február 17-én a BudapestArénában mi is részesei lehetünk a zenekar töretlen energiájának! 


 

A budapesti tervezett kapunyitás 19 órakor lesz, előzenekarként az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Ivan & The Parazol kezdi majd az estét 20 órakor, a Deep Purple várható színpadra lépése 21 óra magasságában lesz.
A közel 2 órás koncert alatt szinte az összes nagy Deep Purple sláger felhangzik az újabb dalok mellett, így bizonyára a régebbi és az újabb rajongók is elégedetten távoznak majd a show után.


A színpad közel 300 négyzetméterét teljesen bejátssza a banda, a plusz látványról pedig az óriási kivetítő oszlopok gondoskodnak majd. A show alatt nem használnak pirotechnikai elemeket, azonban a fénytechnikájukat bármelyik fiatalabb sztár is megirigyelhetné.

 

A 30 fős utazó stábnak 38 magyar technikai szakember fog segédkezni, hogy reggel 8-tól kora délutánig minden a helyére kerüljön a budapesti koncerthez is. A teljes technikai felszerelést a banda viszi magával a turnén, hogy ugyanabban az élményben lehessen része minden rajongójuknak az egész világon.
A koncertre nem lehet bevinni profi fényképezőgépet és videókamerát, valamint lézerpontozókat sem – ezt a bejáratoknál ellenőrizni fogják.


Ahogy az várható is volt, a zenekarnak nincsenek extrém kivánságai. Kényelmes kanapékat és ülőhelyeket kértek csupán az öltözőbe, kiegészítve némi sörrel, gyümölcslevekkel, üditővel és ásványvizzel, illetve friss gyümölcsökkel. Minden városban helyi ételeket fogyasztanak, nem utazik velük saját szakács. Hozzánk Katowicéből érkeznek majd, hogy rögtön a koncert után tovább is utazzanak a másnapi belgrádi koncert miatt.

 

A Deep Purple tehát február 17-én lesz látható a BudapestArénában. Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése