2014. február 17., hétfő

Irie Maffia Karnevál a Barba Negrában

Hatalmas farsangi bulival búcsúztatja a telet a budapesti Barba Negra Music Club, melynek főszereplője az Irie Maffia, akik nem mindennapi vendégeket is hoznak magukkal.

2014. február 21-én este nyolctól DJ Nara melegíti be a közönséget, majd kilenctől fellép az Akkezdet Phiai, akik gyakori vendégek az Irie színpadán, és Livin’ It Easy című közös daluk klipje is egymillió megtekintés fölött jár a videómegosztó csatornán.

Fél tizenegytől kezd a házigazda Irie Maffia, akiknek énekesnője, Sena jelenleg külföldön turnézik, és erre a fellépésre érkezik majd haza.

- „Most februárban jelenik meg Sena Lots Of Trees cimű lemeze egy francia kiadónál, ennek kapcsán egy 7 állomásos turnéval kezdődött a promóció, ahova DJ Vadim kísérte el.” – mesél a zenekarvezető Elo. – „Márciustól pedig már élő zenekarral megyünk külföldre. Leginkább Franciaország a cél, már biztosan lesz Bordeaux, Rennes, Párizs, Rochelle, csak hogy pár állomást említsek.”

DJ Vadim (UK) a Barba Negrás bulira is elkíséri Senát, éjféltől az ő settje hallható majd a koncert után.

- „Vadimmal régóta ismerjük már egymást, először 2004 táján volt egy közös buli a Mokka Cukában. Ekkor még a Gimmeshot Crew berkein belül mozogtunk. Sena itt ismerkedett meg vele, ezt jó pár közös buli és stúdiózás követte. Mostanra jutottak el oda, hogy egy teljes közös lemeznyi anyagjuk gyűlt össze. Ezt valamikor jövő év elején adják majd ki.” – folytatta Elo.

Sena tehát erre a koncertre jön majd haza külföldről, a csapat egyik MC-je, Kemon viszont hét év után most először tud majd hazautazni Grenadába!

- „Sajnos így hozta az élet, hogy ilyen hosszú ideje nem voltam otthon, de most nagyon örülök, hogy 7 év után végre haza tudok menni.” – mondja Kemon. – „Nagyon hiányzik már a vízesés, a tengerpart, az otthoni barátaim. A legjobban persze anyukám és a három öcsém hiányzik, elsősorban velük szeretnék sok időt eltölteni, ha hazamegyek. Anyukám főztje is hiányzik, például a Callaloo soup, a kedvenc levesem. Szeretnék majd sokat túrázni, újra felfedezni a szigetet, kikapcsolódni. Az viszont biztos, hogy amíg otthon leszek, a színpad nagyon fog majd hiányozni – meg a macskám is!”


Irie Karnevál: Irie Maffia feat. Akkezdet Phiai és DJ Vadim
2014. 02. 21. 20 óra
Barba Negra Music Club, Budapest (XI. Prielle Kornélia u. 4.)


A bulira a jegyek február 14.-ig 1800 ft-ért vásárolhatók (600 db maximum) a helyszínen, a Wave Music Hanglemezboltban, a Ticket portálon, az Eventim hálózatban, és a Barba Negra honlapján.

Február 15-21-ig elővételesen 2300 ft, február 21-én a helyszínen 2800 ft.

https://www.facebook.com/events/224485257738649/?fref=ts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése