2014. február 12., szerda

Új műsort kap Hajós András és Majka

Tovább folytatódik a programinvesztíció a TV2 Csoportnál. Február végén két új, saját gyártású műsor indul a SuperTV2-n: Hajós Andrással a Hajós a dobozban, Majkával pedig a NaNee!

Február végétől új, tavaszi műsorstruktúrával jelentkezik a TV2 Csoport prémium csatornája, a SuperTV2. A jól megszokott és közkedvelt műsorok mellett két vadonatúj saját gyártású műsor is a képernyőre kerül.

Február 26-tól szerdánként lesz látható a Hajós a dobozban, amelyben Hajós Andrást állítják nem mindennapi kihívás elé. A zeneszerző-műsorvezetőt egy méretes faládába zárják, hogy egy számára ismeretlen és tőle teljesen idegen közösségben tegyék le. András feladata az lesz, hogy új környezetébe beilleszkedjen és legjobb tudása szerint teljesítse a rá szabott feladatokat. Az idegen terep, Hajós fanyar humora, valamint vendéglátóinak életvitele és szokásai meghökkentő, humoros és szórakoztató helyzeteket teremtenek majd. A formátum tulajdonosa az Endemol. A műsor eredetije Schultz in the box néven futott Németországban, nagy sikerrel.

Február 28-án, péntek este debütál a NaNee!, amely Mester Tamás ötlete nyomán a SuperTV2 saját fejlesztésű műsora. A hetente jelentkező formátum egy különleges kérdezz-felelek játék, amelyben a sztárok egymást faggatják olyan témákban, amelyeket eddig még soha nem mertek megkérdezni a másiktól. Így féltett, pikáns és sokszor még soha el nem hangzott, vagy éppen elhallgatott titkaikról adnak számot a hírességek. A megkérdezett fél válaszát az asztaltársaság tagjai boncolgatják, majd eldöntik, hogy szerintük igaz-e, vagy sem, miközben a dörzsölt műsorvezető, Majka igyekszik zavarba hozni a válaszadót, hogy kiderüljön, ki Magyarország legőszintébb sztárja.

Február 24-től a SuperTV2 a hét minden estéjére tartalmas szórakozást kínál:

Hétfő – Kasza!
Kedd – Pimasz úr Ottalszik
Szerda – Hajós a dobozban
Csütörtök – Sherlock és Watson
Péntek – NaNee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése