2014. február 12., szerda

A kamerák előtt esett neki Cinthya Dictator Varga Viktornak

Jön a VIVA Valentin napi Megálló különkiadása

Pikáns kérdések, szexi feladatok és öt szerelmespár. Valentin nap közeledtével egész héten bevállalós szerelmesek állnak a Megálló középpontjában, köztük Varga Viktor és kedvese, Cinthya is. A műsorvezető, Sanyóca segítője Fluor Tomi lesz, a versenyzők pedig meglepő és vicces feladatokkal néznek szembe. Viktoréknak meg kell mutatniuk, hogy fel tudják venni a kesztyűt bárkivel, ha a szerelemről van szó!


Kiabálnak egymással, majd két perc múlva kibékülnek – Varga Viktor és Cinthya Dictator impulzívak, kiszámíthatatlanok, és legalább annyira imádják egymást, mint utálják. Öt szerelmes pár, köztük Viktor és Cinthya küzdenek meg a Megálló Valentin nap alkalmából készült adásaiban február 10-től, hogy megnyerjék a két főre szóló repülőjegyet, amivel akár a szerelem fővárosába, Párizsba is elutazhatnak. Viktoréknak ehhez be kell bizonyítaniuk, ügyesebbek, felkészültebbek és mindenkinél jobban rá vannak hangolódva egymásra.

A Megálló különleges epizódjaiban válogatott feladatokkal és pikáns kérdésekkel teszteli a VIVA TV a vállalkozó kedvű résztvevőket, legyen szó szexi activityről, erotikus puzzle-ről, vagy éppen arról, hogy a párok hogyan használják a szájukat pár trükkösen csomagolt cukorka kibontásánál. A versenyzőknek olyan témákat kell majd körbejárniuk, mint a nyelves csók, a lovaglópóz, vagy hogy vajon mekkorát robban egy szexbomba. Kiderül, hogy Varga Viktor mind a szexi rajzokkal, mind barátnője felfűtésével hadilábon áll - a kamerák előtt. A különleges epizódokban Sanyóca újfent megmutatja ördögibb arcát, de a műsorvezető mellett feltűnik majd Fluor Tomi is, aki elmeséli, mennyire izzadt le, amikor legutóbbi videoklipjét a szokásosnál is több dögös lánnyal együtt forgatta le… Fluor helyenként nehezebbé teszi a szerelmesek előtt álló feladatokat, de a végén persze Sanyócával gondoskodnak arról, hogy a párok valóban úgy összeálljanak, mint két kicsi legó.

Megálló – Valentin napi különkiadás, február 14-ig, minden hétköznap a VIVA TV-n!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése