2014. február 6., csütörtök

A United tagjai érett férfiként zenélnek a párkapcsolatról ...



United tagjai érett férfiként zenélnek a párkapcsolatról legújabb slágerükben!
Hallgasd meg a dalt itt:
www.veledvagyokegyedul.hu

Egy újabb monumentális líra született a United stúdiójában az olyan klasszikusok sorában, mint a ’Nincs ősz, nincs tél’, vagy a ’Végső Vallomás’… A Veled vagyok egyedül nem tingli-tangli szerelmes nóta, hazánk egyik legzseniálisabb szövegírója, Orbán Tamás ezúttal kiforrott, felnőtt érzelmekről és kapcsolatról fogalmazta meg gondolatait.

„Mind a hárman stabil, jól működő kapcsolatban élünk, tehát arról énekelünk, amiben élünk. Egy kapcsolatban a másik mindig tükröt tart neked. Ha természetesen tudsz viselkedni a párod mellett, akkor, az jó kapcsolat. Ha álarcokat kell öltened, mert nem mersz belenézni a tükörbe, az nem fog működni.” – vallja be Pély Barna, aki kedvesével, Dorinával nem egyedül alkotnak híres és jól működő párost. Romhányi Áron, a csapat billentyűse is már hosszú évek óta él harmonikus kapcsolatban, a legutóbb A dal versenyéből is elhíresült Group’N’Swing bájos énekesnőjével, Mihályi Rékával.

A ’Veled vagyok egyedül’ című dalnak a csapat egy teljesen rendhagyó kampányt is szentelt. Hamarosan plakátokon fogják népszerűsíteni a www.veledvagyokegyedul.hu oldalt, amelyen egyelőre a dalt hallhatjuk szöveg felirattal, de pár héten belül itt debütál a United legújabb klipje. Az új szerzeményhez készülő videóról, annyit elárultak, hogy Székesfehérváron fog játszódni, mely városhoz több szálon is kötődnek a tagok….

www.veledvagyokegyedul.hu
www.united.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése