2014. február 25., kedd

Elindítja az évet a PASO és a Magna Cum Laude

A hazai könnyűzene két nagyágyúja, a Pannonia Allstars Ska Orchestra és a Magna Cum Laude is felébred téli álmából. Ráadásul Krsáék és Mező Misiék is a Barba Negra Music Clubban adják idei első budapesti koncertjüket. Előbbi február 28-án, utóbbi március elsején áll színpadra.

Idei első budapesti koncertjét adja a PASO február 28-án lesz a Barba Negra Music Clubban.

- A tavaszi szezonnyitó nagykoncertünkre felfrissítjük a műsort. A legnagyobb közönségkedvencek és a Lovemonster albumunk slágerei mellett elővesszük néhány régebbi, ritkábban játszott dalunkat is. A Barba Negra közönsége ősbemutatókra is készülhet, ugyanis két vadonatúj dalt ott adunk elő először. Ezek közül az egyikben az est vendége, Szűcs Krisztián, a Heaven Street Seven frontembere közreműködik – árulta el KRSa.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra tavaszi szezonnyitó koncertjére a jegyek elővételben 1500, a koncert napján a Barba Negra Music Club pénztárában pedig 1900 forintba kerülnek.

A Magna Cum Laude szintén szezonnyitó koncertjét tartja, sok meglepetéssel és egy új dal premierjével. Az idén 15 éves zenekar bulijára elővételben 3500, a koncert napján a helyszínen 4500 forintba kerülnek a jegyek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése