2014. február 5., szerda

Compact Disco koncert a Szerelmesek Napján

Ingyenes koncerttel kedveskedik a közönségnek a Compact Disco Valentin-napon az Ötkertben. A néhány hónapja két állandó vendégművésznővel – Török Emese (dob) és Lahucsky Krisztina (gitár) -színpadra lépő csapattól megújult, megerősödött műsorra számíthatunk ezen az estén. A jelenleg a novemberben megjelent The Storm című album anyagával – köztük a nyár talán legnagyobb slágerével, a We will not go down-nal – turnézó zenekar idén először lép fel Budapesten.

A zenészeknek ez a nap egyébként több szempontból is jelentős.

„Nagyon fontos ez a dátum számomra, mert pontosan 10 éve ezen a napon jelent meg az első album, amin szerepeltem. Ráadásul azért is érdekes ez a lemez, mert Gáborral ez volt az első együttműködésünk.” – meséli Walkó Csaba énekes.

A másik jeles eseményről, mely ehhez a naphoz kapcsolódik, Csaba így nyilatkozott: - „Amióta ismerem Begit, azóta más szempontból is fontos lett ez a dátum, hiszen ekkor van az ő születésnapja, amit mindig megünneplünk.”

Azt, hogy vár-e Begire az Ötkert színpadán valami meglepetés, nem árulták el a zenésztársak, de Pál Gábor azért ennyit megsúgott: - „Általában csak szóban köszöntjük egymást, esetleg egy gyors koccintás erejéig, de nem szoktunk nagy banzájokat rendezni.”

Szeretettel várunk mindenkit egy közös ünneplésre!

Compact Disco Valentin-napi koncert
Budapest, Ötkert (V. Zrínyi u. 4.)
2014. 02. 14. 21.00
A belépés ingyenes!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/571906052884820


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése