2012. szeptember 12., szerda

A Green Day mammut-turnéja és egyéb érdekességek

A pop punkerek hamarosan nekivágnak az országútnak



Photo: Andy Willsher/NME

A Green Day mammut-turnéra indul még idén, mely egyelőre az USA-t és Kanadát érinti. A pop-punk trió, akiknek '¡Uno! című albuma mához két hétre, szeptember 24-én jelenik meg, 28 állomást érint majd 2012. november és 2013. február között. Első állomás a seattle-i Paramount Theater, az utolsó pedig a 17.000 férőhelyes Las Vegas-i MGM Grand Garden Arena lesz.



A csapat - mint már korábban írtuk - trilógiát készül megjelentetni: az '¡Uno!' szeptember 24én, a '¡Dos!' november 12-én, a '¡Tré!' pedig jövő januárban érkezik. Az albummegjelenéseket néhány dokumentum-film is kíséri majd. Az első a 3 album készítésére fog fókuszálni, készítői pedig Tim Lynch - a Green Day: Bullet In A Bible DVD producere -, és Tim Wheeler - a The White Stripes: Under Great White Northern Lights co-producere és vágója. A második pedig a zenekar "Dookie" előtti időszakában forgatott anyagokból fog állni.

A trió még egy fellépést bejelentett: 2013. június elsején a 60.000-es londoni Emirates Stadium-ban mutatják majd be az új albumokat.

Íme a ' Let Yourself Go' c. új dal:
http://www.youtube.com/watch?v=KJZvl9tWuHk&feature=player_embedded

És ahogyan ez a múlt heti MTV VMA-n szólt:
http://www.youtube.com/watch?v=aU9I-tgj5x0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése