2012. szeptember 20., csütörtök

Pitbull: Global Warming

A nemzetközi szupersztár, Pitbull arra invitálja rajongóit, hogy felfedezzék a globális felmelegedés ("Global Warming") legújabb hangjait. A várva várt stúdióalbum - melyet a világ több különböző pontján rögzítettek - a Sony Music/RCA Records/Mr. 305/ Polo Grounds gondozásában jelenik meg november 19-én.

Kattints ide, és nézd meg Pitbull "Global Warming" című albumának előzetesét!

Pitbull éppen az album utolsó simításait végzi a stúdióban és turnéján egyaránt. A "Global Warming" című albumon felcsendül a "Back In Time" (mely a Men In Black - Sötét zsaruk 3. betétdala) mellett a Shakirával közös "Get It Started" című nemzetközi sláger is, valamint a "Don't Stop The Party" című új nóta, amely szeptember 25-én mutatkozik be először televízióban az amerikai ABC csatorna Dancing With The Stars című műsorában. A "Global Warming" című újdonság azt a "Planet Pit" című Pitbull-albumot követi a sorban, amelyből 1,4 millió példány kelt el, és amelyről 18 millió dalt értékesítettek világszerte illetve nemrég Magyarországon is aranylemez lett.

Kattints ide, és hallgasd meg a TJR közreműködésével készült "Don't Stop The Party" című új dalt!

Pitbullal továbbra is pörög a buli: a "Planet Pit" világkörüli turnéja Latin-Amerikában folytatódik. Az eddigi állomások - Japán, Ausztrália, Mexikó, Kanada és Európa - után Panamában folytatódik a koncertsorozat szeptember 27-én, majd az év végén visszatér az amerikai állomásokra.

"Global Warming" album előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=5DD8lCfzcvI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése