2012. szeptember 17., hétfő

Christina Aguilera - "Your Body"


A globális szupersztár, Christina Aguilera „Lotus” címmel jelenteti meg új albumát november 12-én 

A „Your Body” című új kislemezdal Ryan Seacrest műsorában és a rádiókban világszerte szeptember 14-én debütált, és szeptember 17-től letölthető iTunesról 

A globális szupersztár, Christina Aguilera november 12-én jelenteti meg új albumát „Lotus” címmel a Sony Music/RCA Records gondozásában. Az album első kislemezdalát, a „Your Body” című nótát Max Martin, Shellback és Savan Kotecha szerezte, míg a produceri munkálatok Max Martin és Shellback nevéhez fűződnek. A dal Ryan Seacrest műsorában és a rádiókban világszerte szeptember 14-én mutatkozott be, és szeptember 17-től letölthető az iTunes zeneáruházból.

Aguilera az elmúlt évet a stúdióban töltötte, hogy elkészítse várva várt 5. stúdióalbumát. Olyan szerzőkkel és producerekkel dolgozott együtt, mint Alex Da Kid vagy Sia, és a közreműködők között az a Cee Lo Green is megtalálható, aki Aguilera mellett az amerikai The Voice tehetségkutató verseny csapatának tagja.

„Ez az album az önkifejezésről és a szabadságról szól.” – mondja Aguilera. „Nagyon sok mindenen mentem át a magánéletemben az elmúlt néhány évben, és ez az album számomra egy újjászületést testesít meg. Ez a lemez a szabadságról és a gyökerekhez való visszatérésről szól; arról, hogy ki vagyok, és mit szeretnék csinálni.”

Az elmúlt évtized egyik legsikeresebb előadójaként Christina Aguilera több mint 30 millió albumot adott el világszerte, és 4 olyan #1 slágerrel büszkélkedhet, mely a Billboard Hot 100-as listáját vezetni tudta. Az énekesnő 5 Grammy-díjat nyert eddigi karrierje során. Csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, és azzal az elismeréssel is büszkélkedhet, hogy ő volt az egyetlen 30 év alatti művész, akit a Rolling Stone Magazine minden idők 100 legjobb énekese közé választott. 2011-ben Christina Aguilera a televíziózás világába is belépett: az NBC Emmy-díjra jelölt The Voice című tehetségkutató versenyében vállalt mentori szerepet. Emellett pedig továbbra is örömmel adja hangját jótékonysági célokra: a Yum! Brands World Hunger Relief képviselője 2009 óta, és az ő segítségével már több mint 80 millió dollár adományt fordítottak a World Food Program és más éhezés ellen küzdő szervezetek javára.

További információk a magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalon találhatóak: http://christinaaguilera.com/hu

A „Your Body” meghallgatható az iHeart Radio oldalán: http://www.iheartradio.com/iplaylist/artist/357293/

https://www.facebook.com/christinaaguilera
http://twitter.com/therealxtina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése