2012. szeptember 24., hétfő

Rihanna - Diamonds

A hatszoros Grammy-díjas popsztár, Rihanna szeptember 26-án, szerdán mutatja be világszerte új, Diamonds című számát, mely egyben az éppen készülő, sorban a hetedik Rihanna-album bevezető kislemeze is lesz. 

A dalon az énekesnő azzal a Stargate nevű norvég producer duóval dolgozott együtt, akik korábbi slágerei – az Unfaithful, a Don't Stop The Music, a Rude Boy, a Take A Bow, az Only Girl (In the World), a What's My Name és a Talk That Talk - elkészítésében is közreműködtek.

Rihanna idei éve különlegesen sikeresnek bizonyult, hiszen legutóbbi albumával újabb rekordokat döntött meg: a We Found Love című, Calvin Harrisszel közös száma meghozta neki a 11. Billboard Hot 100 listaelső kislemezét, a leggyorsabban 20 Top 10-es slágert elérő énekesnő rekordját, és a legtöbb digitális eladással rendelkező előadóét is. A Forbes magazin éves listáján az elsőszámú közösségi média sztárnak nevezte az énekesnőt, és nemrég az MTV Video Awards Év Videója díja is nála landolt. Új lemezével és 2013-as világkörüli turnéjával sikerszériája minden bizonnyal folytatódik.

Web: http://www.rihannanow.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése