2012. szeptember 3., hétfő

A Jersey Shore megy, a szereplők maradnak


Vége a Jersey Shore-nak, új műsorokkal jönnek az MTV legnézettebb műsorának sztárjai

Utolsó évadához érkezett minden idők legőrültebb reality-sorozata. A Jersey Shore-t lehet utálni, lehet azt mondani rá, hogy mindennek a legalja, amit bemutat, de tény, hogy megkerülhetetlenné vált az MTV suttyórealityje. A nyolc olasz-amerikai haver nem tűnik el teljesen, de a televíziózás egy történelmi korszaka lezárul a hatodik évaddal.


Nincs több guida és guido - a hatodik évaddal visszavonul a realityk koronázatlan királya, a Jersey Shore. A sorozat nem csak az USA-ban de világszerte döntögette a nézettségi rekordokat, az MTV legkiemelkedőbb műsora a harmadik évadban már az államokban közel 9 millió embert ültetett le a tévé elé, akik főműsoridőben bámulhatták a pia-buli-szex szentháromságban őrjöngő nyolc idiótát. A csapatot több amerikai városból kitiltották, az ötödik évad végére pedig Firenze teljes lakossága követelte, hogy takarodjanak a városukból haza.

Folytatás lesz, hiszen két spinoffot is forgat az MTV a sorozathoz, valamint elkészült a brit verzió is Geordie Shore címmel, ami novemberben mutatkozik be itthon, de már előkészület alatt a spanyol verzió is, mely „Gandia Shore” címmel kerül majd képernyőre. Azonban az eredeti szereplőgárda sztárjai közül Snooki, JWoww és Pauly D is a képernyőn marad, előbbi kettő együtt megy a körülöttük élők idegeire, míg Pauly D saját műsorában a guido DJ-karrierjének alakulását követhetjük majd nyomon.

A Magyarországon kizárólag az MTV Hungaryn vetített sorozat történelmet írt. A közfelháborodás ellenére, a Jersey Shore talán a legőszintébb dolog, ami a televíziózással történt az elmúlt években. Sokan próbálták lemásolni világszerte (itthon is), de mindig kiderült, a felháborító és meghökkentő valóságshow-knak ezt a műfaját csak az MTV tudja hozni igazán jól.

Jersey Shore 6. évad ősztől csak az MTV Hungaryn!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése