2012. szeptember 17., hétfő

Barbee: Sodor az ár klipforgatás


Barbee édesapjának állít emléket új klipjében! 

Barbee elmenkült az esküvőjéről! 

Napokban forgatta le Barbee immáron 12-dik videoklipjét, Sodor az ár címmel, Indián rendezésében. Az új dal zeneszerzője Kovacsics Ádám (Unique ), a szöveget - ahogy korábban is - Barbee írta. A személyes hangvételű dal olyan baráti csalódásokról szól, ami Barbeet az elmúlt években érte. A dalban Barbee édesapjának is szeretne emléket állítani, akit egy évvel ezelőtt vesztett el, és halálát a mai napig nem bírta feldolgozni. Barbee dalszövegének képi világát Indián valósította meg, látványos elemekkel tarkítva. 

A hét különböző helyszínen játszódó nagyszabású videót Magyarország legszebb részein vették fel. Lovas jelenetektől egészen az animációs megjelenítésig. Az énekesnő a történet szerint egy olyan menyasszonyt alakít egy esküvőn, amelyen nem szeretne részt venni, ezért elfut. Barbee klipben szereplő esküvői ruháját kimondottan erre az alkalomra Makány Márta tervezte. 

Barbee legújabb dala teljes mértékben eltér az eddigiektől, komolyabb, érettebb stílusa szakmai vélemények szerint kiemeli a „tinisztár” kategóriából. A dalt már olyan rádiókban is hallhatjuk, ahol eddig Barbee dalai nem csendültek még fel. A Comet díjas énekesnő, Sodor az ár című videoklipjének premierje, várhatóan október első napjaira várható!

Barbee második nagylemeze Szívszilánk címmel, már országos szinten kapható!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése