2012. szeptember 7., péntek

CHRISTINA PERRI KARÁCSONYI ALBUMA

(Photo by Francois Bertheir)
CHRISTINA PERRI KARÁCSONYI EP-JÉN EGY ÚJ DAL, A “SOMETHING ABOUT DECEMBER” MELLETT OLYAN SZTÁROK KARÁCSONYI DALAI KAPTAK HELYET, MINT PL. A THE CARPENTERS, CHARLES BROWN, VAGY JOHN & YOKO;

AZ “A VERY MERRY PERRI CHRISTMAS” OKTÓBER 16-ÁN ÉRKEZIK


Christina Perri bejelentette, hogy 2012. október 16-án egy különleges karácsonyi EP-t jelentet meg “A VERY MERRY PERRI CHRISTMAS” címmel.

A kiadványon egy vadiúj saját dal, a “Something About December” mellett helyet kapott pl. a The Carpenters “Merry Christmas Darling”-ja és Charles Brown “Please Come Home For Christmas”-e. A hatszámos lemezen, melynek producere a Grammy-díjas David Hodges (Evanescence, Kelly Clarkson), új köntösbe öltöztették a Plastic Ono Band klasszikusát, a “Happy Xmas (War Is Over)”-t, Michelle Branch, LP, Bushwalla, és a Boys Like Girls-ös Martin Johnson közreműködésével.

“Egész életemben egy ilyen album elkészítésére vágytam” -kommenteli a kiadványt Perri. - “A családomban nagyon nagy dolog a karácsony, ezeket a dalokat pedig hároméves korom óta énekeltem. Az EP kedvenc karácsonyi dalaim gyűjteménye, és bónuszként ott van rajta a "Something About December", melyet a testvéremmel írtunk, és arról szól, hogy bárhogy is vagyunk a világban, a karácsony ott van velünk a szívünkben.”

További infók: www.christinaperri.com, www.facebook.com/ChristinaPerriMusic, http://twitter.com/christinaperri, www.myspace.com/christinaperri, www.youtube.com/lovemspenny, és www.atlanticrecords.com.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése