2012. szeptember 13., csütörtök

Kowalsky meg a Fanka lemezelőzetes a Parkban

Szabadtéren kezdi meg őszi/téli szezonját a Kowalsky meg a Vega zenekar, szeptember 22-én a Park nevű budapesti szórakozóhelyen lépnek fel a fiúk. A vendég FankaDeli lesz, és több közösen készített dalt hallhat majd a közönség.
A szeptember 22-ei koncert gerincét a Kowalsky meg a Vega válogatott dalai adják, emellett azonban lesz egy olyan rész, amiben a zenekar és FankaDeli ízelítőt nyújt várhatóan novemberben megjelenő közös albumából.

- Négy-öt számot adunk elő közösen Fankával egy önálló blokkban. Ez az este azért is különösen fontos, mert a megjelenés előtt ekkor hallhat a közönség több szerzeményt is. Ráadásul a lemezbemutató koncert később, csak jövő februárban lesz. Azaz csaknem fél év múlva szólalnak meg legközelebb a színpadon ezek a dalok, amiket élőben egyébként külön csapattal játsszuk majd - mondta Kowa, a zenekar dalszerző-énekese.

- Úgy tervezzük, hogy 16-18 szám szerepel majd az albumon, mindegyik közös művünk FankaDelivel. Eredetileg arról volt szó, hogy a zenekar tizedik születésnapja alkalmából kiadott duplalemezre írunk egy közös dalt. Ez végül nem így történt, ugyanis több dal is született, és egyszerűen nem lett volna szívünk egyiket sem kidobni, annyira jól sikerültek – mesélte a frontember.

Ami a stílust illeti: vegyes zenei alapokkal, sokféle műfajból álló, rockos anyagot raknak össze a fiúk. Könnyedén jöttek és tényleg közösek ezek a dalok, így Fankától és tőlem is újnak számít az eredmény – árulta el Kowa. Az izgalmas zenei találkozásból „felszolgálnak” még egy kóstolót: még a lemez megjelenése előtt forgatnak egy klipet is.

Részletek:
http://www.kowa.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése