2012. szeptember 17., hétfő

Ingyenes P!nk Party a WestEndben szeptember 21-én!


Az énekesnő legnagyobb slágereit Tóth Gabi, Janicsák Veca, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kováts Vera és Széles Iza előadásában hallhatjuk

P!nk 4 év után, szeptember 17-én vadonatúj stúdióalbummal jelentkezik "The Truth About Love" címmel, melyen a szerelem különböző árnyalatait mutatja be saját értelmezésében: a sötét, a világos, a vidám és a szomorú oldalait. A vadóc énekesnő már több mint 10 éve a legnagyobb szupersztárok közé tartozik, így hazánkban is rengeteg rajongója van, lemezei rendre arany- és platinalemezesek lesznek, dalai pedig mindig a rádiós slágerlisták élvonalában vannak.

Az új album megjelenésének alkalmából egy fergeteges P!nk Party kerül megrendezésre a WestEnd City Centerben szeptember 21-én 17 órai kezdettel, ahol magyar énekesnők és énekesek ünneplik P!nk eddigi sikereit legnagyobb slágereinek előadásával. A rock'n'rollból nem lesz hiány: Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass... hogy csak néhány dalt említsünk, mely biztosan hallható lesz a koncerten, de nem maradhat ki P!nk legfrissebb slágere sem, a nemrég Magyarországon is #1 pozíciót elérő "Blow Me (One Last Kiss)", mely már az új albumon hallható.

Azok, akik valamilyen rózsaszín ruhadarabban érkeznek az eseményre, a koncert közben akár meg is nyerhetik az új CD-t, illetve P!nk korábbi kiadványait, de azoknak sem kell lemondaniuk a "The Truth About Love"-ról, akik véletlenül nem nyernének, hiszen a Media Markt a helyszínen akciós áron fogja árulni P!nk új lemezét.

Tóth Gabi, Janicsák Veca, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kováts Vera és Széles Iza vár Téged is a WestEndben szeptember 21-én, pénteken 17 órakor a Millennium udvaron (középen a szökőkútnál). Gyere el és bulizz velünk, hiszen ezen a héten a zene színe biztosan P!nk lesz!

További infok:
www.pinkspage.com
www.facebook.com/sonymusichungary
www.westend.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése