2012. szeptember 5., szerda



Az Aerosmith "Music From Another Dimension" címmel jelenteti meg vadonatúj albumát november 5-én a Sony Music/Columbia Records gondozásában

11 év után ez a banda első stúdiólemeze, melyen csak új dalok kaptak helyet - trailer: http://youtu.be/otntBKCvDpc

Az album második slágere "What Could Have Been Love"
címmel került a rádiókhoz múlt héten


Egy boszorkány üstjében 10 éve forralja a varázsitalt, és Amerika legnagyobb rockbandája éppen most készül róla lerántani a fedőt.

November 5-én Steven Tyler (énekes), Joe Perry (gitáros), Brad Whitford (gitáros), Tom Hamilton (basszusgitáros) és Joey Kramer (dobos) "Music From Another Dimension" című vadonatúj albumát jelenteti meg a Sony Music/Columbia Records gondozásában. Ez lesz a banda 15. stúdióalbuma, és 11 év után most először jelentetnek meg olyan albumot, melyre csak új dalok kerültek. Az albumot Los Angelesben, és a banda massachusetts-i stúdiójában rögzítették. A produceri munkálatokat Jack Douglas, Steven Tyler és Joe Perry látta el három nóta kivételével, melynek produceri munkálatai Tyler és Marti Frederiksen nevéhez fűződnek.

A "Music From Another Dimension" második kislemezdalát, a "What Could Have Been Love"-ot múlt héten kezdték játszani a rádiók. Az albumon 15 új dal kapott helyet, köztük 2 olyan, melyet a banda a nagy sikerű és telt házas "Global Warming Tour" első részében, az Észak-Amerikai állomásokon mutatott be a közönségnek: "Oh Yeah" és "Legendary Child".

A "Music From Another Dimension" az Aerosmith együttest vad formájában és erejük teljében láttatja. Ők az egyetlen olyan banda a saját kategóriájukban, akik változatlan tagokkal készítenek még jobb zenéket, mint korábban bármikor. Az album jobbnál jobb dalokat vonultat fel: "Out Go The Lights", "Oh Yeah", "Luv XXX", "We All Fall Down", "Street Jesus" és "Can't Stop Loving You" - utóbbi egy duett, melyet Tyler és Carrie Underwood énekel. Az albumra felkerült még a "Freedom Fighter" című nóta is, melynek hátterében Johnny Depp hangja csendül fel. A teljes tracklista alább található.

Az Aerosmith amerikai turnéja augusztus 12-én ért véget Bristow-ban. A dátumok között szerepelt a legendás Los Angeles-i Hollywood Bowl is (augusztus 6.), amely a banda diadalittas visszatérésének és egyben telt házas koncertjének adott otthont, és ahol Depp is csatlakozott a zenekarhoz a színpadon. A turné - amely a "Music From Another Dimension" című albumot népszerűsíti - őszi állomásait hamarosan nyilvánosságra hozzák.

"Nem úgy tűnt, mintha tíz évbe telt volna, de igaz, hogy rengeteget dolgoztunk, mire elkészültünk" - nyilatkozta Steven Tyler.

"Ez az az album, amelyet el akartunk készíteni azóta, hogy a banda újraegyesült 1984-ben" - mondja Joe Perry. "Nem lehet panaszunk a no. 1 kislemezekkel vagy az albumnépszerűsítő turnékkal kapcsolatban, melynek az Aerosmith a rajongók segítségével utat tört. De ez az a felvétel, melyre ha egy szobában mind az öten azt kiabálnánk, hogy tekerd fel a hangerőt, akkor ez kizárólag a 1325 Commonwealth Avenue egyik szobája lehetne (utalva arra a helyiségre, melyben a banda lakott, amikor a legelső dalukat megírták.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése