2012. szeptember 12., szerda

Egyre kínosabb a helyzet az MTV-n

Érkezik a Kínos második évada az MTV Hungary-re

Visszatér a képernyőre a világ leglehetetlenebb helyzeteibe keveredő tinilánya! A 15 éves Jennáról szóló Kínos második évada szeptember 16-án este 20:25-kor folytatódik az MTV Hungary műsorán, ha lehet még kínosabb szitukkal, mint az első évadban.

Szerelmi háromszög, bonyodalom, szürreális helyzetek. Új részekkel és még rázósabb sztorikkal folytatódik a Kínos az MTV Hungary műsorán. A második évad ott veszi fel a fonalat, ahol az első véget ért: az elsőre esetlennek tűnő, de szerethető 15 éves Jenna elvileg már döntött a két őt ostromló srác között, ám blogjában azért még nem írta le, hogy hivatalosan is együtt lennének Jake-kel. Ráadásul szilveszter éjszakája van, mindenki Matty-hez, a lány másik pasijához megy bulizni – értelemszerűen ő is. A szívére hallgasson vagy az eszére? Éjfélig kellene dönteni, hiszen hármasban nem jó kettesben lenni…

A Kínos az MTV egyik legnépszerűbb műsora Amerikában is, a második évad a saját gyártású műsorok között az első helyet érte el, adásonként átlagosan 2.2 millió embert érdekelt a Jenna–Matty-Jake szerelmi háromszög sorsa. A félreértésekre és ciki helyzetekre alapozó, több díjra jelölt vígjátéksorozatnak ráadásul már biztosan lesz harmadik évada is, így egy jó ideig még nem kell megválnunk a legviccesebb gimnazistáktól. Jakuzzizás hármasban, repülő jobb- és balegyenesek, és egy szexrandi kérés Jennától - amit, rá jellemzően, véletlenül egy bekapcsolt hangosbemondó mellett mond ki: a Kínos minden eddiginél kínosabb.

A Kínos Jennáját Ashley Rickards játssza, aki olyan sorozatokban bizonyított már epizódszerepekben, mint a Magyarországon is óriási népszerűségnek örvendő Törtetők, a Betty, a csúnya lány amerikai verziója, a Tuti gimi vagy éppen az itthon még nem vetített, de Amerikában osztatlan sikert arató American Horror Story című sorozat. A két fiú, akik között Jennaként őrlődik a színésznő, szintén rendelkeznek sorozatos és filmes múlttal: a Matty-t játszó Beau Mirchoff a Horrorra akadva 4. részéből vagy a Született feleségekből lehet ismerős a magyar nézők számára, míg a Jake-et alakító Brett Davernt többek között a New Yorki helyszínelőkben, a Médiumban és a Döglött aktákban is láthatták már a sorozatrajongók.

Kínos 2. évad premier szeptember 16-án este 20:25-kor az MTV Hungary műsorán!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése