2012. szeptember 3., hétfő

One Direction

A One Direction bejelentette második albumának
megjelenési dátumát és felfedte a lemez borítóját

Az előrendelés szeptember 3-tól indul

A "Live While We're Young" című dalt szeptember 24-én kezdik játszani a rádiók

Videóüzenet: http://www.youtube.com/watch?v=5_cD8A5gBYo

A világ legnépszerűbb bandája, a One Direction ma közzétette várva várt második albumának megjelenési dátumát és felfedte a lemez borítóját. A "Take Me Home" című album november 12-én kerül a boltok polcaira, és szeptember 3-án indul az előrendelési időszak.

A "Take Me Home" elkészítése közben a One Direction A-listás dalszerzőkkel és producerekkel dolgozott együtt; az album készítése újra összehozta a bandát olyan neves együttműködőkkel, mint Savan Kotecha, Rami Yacoub & Carl Falk, Ed Sheeran és a McFly-ból ismert Tom Fletcher, valamint Dr. Luke, Shellback és Toby Gad. Ez az album bizonyosan egy újabb bombasiker a valódi nemzetközi poptehetségektől!

A srácok örömmel jelentik be, hogy új albumuk első nótája "Live While We're Young" címmel szeptember 24-én indul a rádiókban. Az új nóta a múlt heti előrendelési időszak kezdetét követően azonnal minden idők legnagyobb példányszámban előrendelt kislemezévé vált - azóta 50 országban ugrott az előjegyzési listák élére.

A "Live While We're Young" maxi CD és digitális EP Magyarországon, Amerikában és Kanadában október 1-jén jelenik meg, míg az Egyesült Királyságban szeptember 30-án kerül a boltok polcaira és az iTunes-ra.

Az elmúlt közel 1 év egészen hihetetlen volt Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson számára. A brit X Factor 2010-es szériájában feltűnt tehetségek 2011 szeptemberében jelentették meg debütáló slágerüket "What Makes You Beautiful" címmel, és sikereik azóta töretlenek. A 1D-mánia végigsöpört a világon: több kilométernyi újságcikk és világszerte összesen több mint 12 milliós album- és kislemezeladás övezte eddigi útjukat.

"Up All Night" című debütáló albumuk napjainkig 17 országban érte el a listák legelső helyét és ők lettek a legelső brit banda is, akik az amerikai Billboard lista első helyén debütáltak bemutatkozó albumukkal. Turnéjuk állomásai telt házasak voltak az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon, sőt, még a New York-i Madison Square Gardenben is. Élő koncert DVD-jük szintén elképesztő sikereket ért el: 27 országban kapaszkodott fel a listák legelső pozíciójába.

2013 tavaszán a One Direction világkörüli turnéra indul, mely az Egyesült Királyságban veszi kezdetét: a srácok 9 koncertet adnak a londoni O2 Arena színpadán.

További információ a banda magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalán található:

www.onedirectionmusic.com
www.twitter.com/onedirection
www.facebook.com/onedirectionmusic


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése