2012. szeptember 3., hétfő

Baricz Gergő is fellép a Magyar Dal Napján közlekedő Dallamos Villamoson


A Magyar Dal Napja, a BKV és a BKK együttműködésének köszönhetően az idén szeptember 2-án és 8-án a 4-es villamos vonalán közlekedik a Dallamos Villamos. A nosztalgiavillamos mindkét kocsijában zenészek utaznak, akik végállomástól végállomásig ismerős és vadonatúj magyar dalokkal szórakoztatják a közönséget. A villamosra bárki felszállhat, aki érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkezik.

Baricz Gergő járata szeptember 2-án, vasárnap 18:15-kor indul a Széll Kálmán térről, a felszállók Újbuda-Központig közlekedhetnek vele. Gergőt a Dallamos Villamoson zenésztársa és barátja, Bagossy László kíséri majd cajonon, a duó Gergő saját dalain kívül néhány jól ismert magyar sláger feldolgozásával is kedveskedik majd az utazóknak.

Gergő az X-Faktor 2011-es szériájának vége óta saját dalain és ősszel megjelenő első önálló albumán dolgozik. Első videoklipje, mely a szívszorítóan gyönyörű "Némán állni" című dalához készült ma este debütál az RTL Klub 19.20-kor kezdődő Fókusz című műsorában, valamint Gergő VEVO csatornáján 20 órakor (http://www.youtube.com/GergoBariczVEVO).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése