2012. április 19., csütörtök

Beyoncé: End Of Time remix

A Los Angelesben élő producer, Jimek nyerte meg Beyoncé „End Of Time” remix versenyét, mely következő kislemezének bevezető kampánya volt. Az eredetileg Varsóban (Lengyelország) született producer által készített mixet több mint 3000 alkotás közül választották ki, melyek a február 8-án kezdődött verseny 4 hetes időszaka alatt érkeztek. A győztest maga Beyoncé hívta fel Skype-on, hogy gratuláljon neki a kiváló végeredményhez, az erről készült videót ide kattintva lehet megtekinteni: http://bit.ly/I0XpMh
A benevezett alkotásokat a remixerek a SoundCloudra tölthették fel, mely a közösségi zenei platformok közül jelenleg a legnépszerűbb több mint 12 millió regisztrált felhasználóval. A verseny első 10 napján több mint 1,7 millió rajongó látogatta meg a microsite-ot. A verseny végéig az összes sávot 351 ezer alkalommal töltötték le, és 1,65 millió látogató legalább 2 mixet meghallgatott.

A versenyt 25 országban hirdették meg, köztük Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

A SoundCloud közösségen keresztül rajongók, lemezlovasok és remixerek szavazták meg az 50 legjobb alkotást. Minden beküldött remixnél figyelembe vették az eredetiséget, a kreativitást és a zeneiséget. A végső győztest nemzetközi zsűri választotta ki, melynek tagja volt maga Beyoncé mellett a brit Isabella Summers (Florence & The Machine), a holland DJ és producer, Afrojack, a két lemezlovasból és producerből álló lengyel duó, a WAWA, a New York-i DJ, Jus-Ske, valamint az Oscar-díjas producer és zeneszerző, Giorgio Moroder.

Azzal, hogy Jimek - született Radzimir Debski – megnyerte a versenyt, 4000 dollár készpénzt vihetett haza, ráadásul az általa készített remix felkerül Beyoncé „4: The Remix” című kiadványára is. Az EP április 24-én jelenik meg digitálisan az iTunes-on, és a rajongók kedvenc mixei kerülnek rá, köztük az Isa Machine által készített „Countdown” című nóta remixe, valamint a WAWA által újragondolt „End Of Time” című sláger egy hosszabb verziója is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése