2012. április 24., kedd

B.O.B.: Strange Clouds


Napjaink egyik legsikeresebb rapperének, B.o.B.-nek második nagylemeze, a Strange Clouds 2012. április 30-án kerül a boltokba. 

A korong a folytatása B.o.B. bemutatkozó albumának, a "B.o.B Presents: The Adventures of Bobby Ray"-nek, amely a megjelenésekor első helyen nyitott a Billboard Top 200-on, továbbá öt Grammy jelölést kapott, és három nagy slágert tartalmazott: "Nothin' On You (feat. Bruno Mars)", "Magic (feat. Rivers Cuomo)" és "Airplanes (feat. Hayley Williams/Paramore)", mely hazánkban is az utóbbi évek egyik legsikeresebb felvétele.

B.o.B volt az egyik arca az Adidas 2011-es "Adidas Is All In" kampányának, Katy Perry-vel, David Beckham-mel és az NBA sztár Derrick Rose-zal.

A Strange Clouds bevezető kislemeze a So Good, melynek producere Ryan Tedder volt, aki a OneRepublic énekese, és olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Beyoncé, Kelly Clarkson, a Far East Movement, Adam Lambert, Jordin Sparks, Leona Lewis, Adele és Paul Oakenfold.

A dal klipje már fent van a világhálón. A videóhoz 3D verzió is készült, a forgatás pedig Buenos Airesben zajlott a múlt hónapban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése