2012. április 12., csütörtök

Iszak Eszti párra lelt… és nem is egyre!


Új műsorvezetőkkel erősít a VIVA Interaktív

Egy poppos díva és egy beatboxos srác fenekestől felforgatja a VIVA Interaktívot. A külsőleg és belsőleg ismegváltozott műsor Iszak Eszti mellett Pizsuval és Marcellel április 16-án tér vissza a tartalmilag és arculatilag is megújult VIVA televízió képernyőjére.

Ketten csatlakoznak Iszak Esztihez az április 16-tól megújult formátummal jelentkező Interaktívban. Pizsu és Marcell teljesen új színt visznek majd a VIVA Televízió legismertebb és legnépszerűbb műsorába.

Marcell igazi energiabomba, aki szeret mindent kipróbálni, de nem ragad le semminél. Volt bmx-es, graffitis, most épp abeatbox a sláger nála: stúdióban készíti vadonatúj felvételeit. A biciklit két éve otthagyta valahol egy fél órára, falra fújni még mindig nagyon tud, de már nem szokott. Gyakorlatilag bármire kapható, ami egy kicsit is izgalmas, ennek köszönhetően sosem tudhatjuk, mi történik majd a következő pillanatban...

Pizsu a csapat legfiatalabb tagja. 19 évesen már játszott egy websorozatban, drámatagozatosként egyébként sem áll tőletúlzottan távol a színházi világ. A színészkedés után most énekesi ambíciói vannak a bevállalós, vagány lánynak, aki bármilyen rosszalkodásban partnere lesz Marcellnek: ketten biztosan felforgatják a zenetévé világát. A friss műsorvezető lányjártas a zenében, kedvence a hip-hop, soul, nu metal, jazz, és az elektro, amiből világosan látszik, hogy nem ragad le egyetlen bevált dolognál.

Három teljesen különböző karakter, teljesen eltérő habitussal várja mostantól az Interaktív nézőit. Egyelőre a jövő zenéje, hogyan jönnek ki egymással, egy azonban biztos, vége az unalmas hétköznap délutánoknak…

Megújult Interaktív új műsorvezetőkkel április 16-tól a VIVA Televízión!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése