2012. április 10., kedd

One Direction koncertfelvétele DVD-n és Blu-rayen

A One Direction tagjai mindösszesen 6 hónap alatt több mint 4,2 millió kislemezt és albumot adtak el világszerte, több mint 204 milliószor tekintették meg videóikat a YouTube-on, több mint 12 millió követőre tettek szert Twitteren, míg Facebookon több mint 4 millió rajongójuk van. Két bestseller könyvet adtak ki, ráadásul a 3 megaslágert felvonultató debütáló lemezük elérte a platina státuszt az Egyesült Királyságban.

Most pedig, hogy befejezte brit debütáló turnéját, Harry, Niall, Zayn, Liam és Louis megjelenteti május 28-ánelső koncert DVD-jét "Up All Night - The Live Tour" címmel, mely 73 percnyi, idén januárban rögzített élő felvételt tartalmaz. A lendületes előadáson felcsendült az "Up All Night" című album összes nagy slágere, néhány feldolgozás a srácok kedvenc dalaiból, valamint egyéb meglepetések is. A DVD és Blu-ray már előrendelhető ide kattintva: http://bit.ly/HDLNPk.

Extraként egy exkluzív, kulisszák mögötti dokumentumfilm is került a DVD-re, mely a legújabb brit popbanda turnéját mutatja be, valamint a "What Makes You Beautiful", a "Gotta Be You" és a "One Thing" című nótákhoz forgatott videóklipek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése