2012. április 4., szerda

Julio Iglesias: 1

ulio Iglesias karrierjét dalok és sikerek sokasága teszi emlékezetessé minden országban csakúgy, mint számtalan nyelven elkészített topslágerei világszerte.

35 ilyen dal került fel angol és spanyol nyelven Julio Iglesias "1" című dupla CD gyűjteményére, mely 2012. április 23-án jelenik meg Európában. Az énekes azon dalai jelentős részét újra rögzítette, melyeknek köszönhetően minden idők egyik legmeghatározóbb híressége lett.

Az "1" című kiadványon Julio négy évtizedes karrierjének legismertebb dalai csendülnek fel, a végeredmény pedig elképesztő! Az eredeti és az újra felvett dalok közötti összehasonlítás meghallgató ide kattintva:http://bit.ly/yMvona

A művész a következőket nyilatkozta: "Ezt az albumot főleg azoknak a névtelen embereknek ajánlom, akik 44 éve nagylelkűen és ragaszkodóan figyelnek rám, és akiknek azt köszönhetem, hogy a mai napig énekelhetek. Mindig is ők lesznek a karrierem mozgatórugói!"

A legelső, amit mindenki hallani fog az albumnak köszönhetően, Julio Iglesias új hangjával és újrahangszerelt dalaival, az az, hogy ő valóban egy különleges énekes, egyedi stílussal.

Julio immár 3 éve dolgozik ezen az albumon, és a végeredményt hallva biztos, hogy megérte, hiszen - messze azoktól a hangzásbeli és különböző felvételi módszerekből eredő különbségektől, melyek általában a válogatásokat jellemzik - a dalok egyformán, egységesen hangzanak, és ezzel egy megbecsült, érett, egyesített hangzást és értelmezést adnak az albumnak. Ez az új Julio Iglesias.

A korong többszörös-platina státuszt ért el minden olyan országban, ahol eddig megjelent: Spanyolországban, Brazíliában és a további spanyol nyelvű országokban egyaránt.

Julio Iglesias egyike annak a 10 előadónak, aki napjainkig a legtöbb lemezt adta el világszerte, és a legtöbb lemezt eladó latin énekes is egyben. Világszerte több mint 300 millió példányban keltek el a lemezei.

Díjai között található: Grammy-díj, Arany medál a Szépművészeti Érdemekért és "Isabella the Catholic Award" (mindkettőt Spanyolországban kapta), Francia Becsületrend, ASCAP-díj, AMA-díj, és Kínai Aranylemez annak elismeréseként, hogy Kínában külföldi előadóként ő adta el a legtöbb albumot.




Több mint 2600 arany- és platinalemeze van, az ENSZ művészeti nagykövete volt 15 évig, 1985 óta van csillaga a hollywoodi Hírességek sétányán, neve pedig bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is azzal, hogy ő adta el a legtöbb, különböző nyelveken rögzített albumot a világon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése