2012. április 16., hétfő

SP klippremierrel indít a megújult Interaktív


A sztár állandó tagja lesz a VIVA legnépszerűbb műsorának?
Április 16-tól megújult formátummal jelentkezik a VIVA Televízió legismertebb és legnépszerűbb műsora. Akülsőleg és belsőleg is megújult Interaktív ütősebb lesz, mint valaha: az első adás vendégeként SP a hagyományokhoz híven a VIVA nézőinek mutatja be Olyan szép című klipjét.

Új műsorokkal és letisztult megjelenéssel indul neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió. A megújult Megálló és a közelmúltban indult RandomMarci mellett április 16-tól új arcokkal és felfrissített koncepcióval jelentkezik az Interaktív is. Iszak Eszterhez ketten csatlakoznak műsorvezetőként: Marcell, aki igazi energiabomba, valamint Pizsu, aki a csapat legfiatalabb tagja és méltó társa lesz Marcellnek az őrültségekben.

SP – ha lehet így fogalmazni – „öreg” bútordarab a zenetévé háza táján, nem lenne meglepő tehát, ha több feladata lenne, mint egy átlagos vendégnek. Szinte minden videóját a VIVA mutatta be először, és ez most sincs másként. A kisfilm az alkotói válságról és az abból való kiemelkedésről szól, főszereplője pedig Fenyő Iván.
"Eddigi karrierem során szinte az összes videoklipem a szerelmet és általában a párkapcsolati témákat érintette. Az új anyag sokkal komplexebb, és szerintem értékesebb gondolatiságot tartalmaz. Alapvetően az alkotói válságról és az abból való kiszabadulásról szól, de önmagunk keresése és a mélypontokból való felemelkedés éppúgy központi téma, mint egy huszonegyedik századi alkotó hétköznapi élete."- mondta az énekes.

SP személyesen meséli majd el a kisfilmhez kapcsolódó élményeit, de lehet, hogy másról is lesz szó, mint egy sima klippremier. Ennél többet azonban nem árulhatunk el, jövő hétfőn úgyis minden kiderül!

Megújult Interaktív új műsorvezetőkkel április 16-tól a VIVA Televízión!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése