2012. április 24., kedd

Nemjuci lemezbemutató koncert


Az immáron 4 éves Nemjuci zenekar április elején jelentette meg második nagylemezét, ismét cím nélkül. Ami a cím helyett beszél, az megint a zenekarról készült fotósorozat, illetve a cd tok, amihez a zenekar igen erős mondanivalót társított. Egy öko-hulladékégető előtt fotózkodik a banda, a lemez tokja hulladékból, kidobott kartonpapírból készült, izgalmas design-nal, a kompozícióban pedig visszaköszön az előző lemezborító koncepciója is.

A Nemjuci izgalmas szín a magyar zenei palettán, aki már látott tőlük koncertet, jól ismeri azt az őszinte ősi energiát, ami irigylésre méltó lehet bármilyen bandában, nemhogy egy csajjal a csapat élén. Juci és a fiúk szép számú rajongótábort toboroztak maguk köré az elmúlt évek során mindenféle korosztályból, hiszen zenéjük a fiatalok mellett sok apukának is visszaidézi a jó öreg 70es éveket. Két nagylemezzel, három videoklippel, és két, hosszú hetekig rádiós listavezető dallal a zsebükben a zenekar folyamatosan jelen van a klub- és fesztiváléletben is, több nagyszínpadra és exkluzív helyszínre is bekerült már a produkció.

Új albumon 10 dal található, amiből a rendszeres koncertlátogatók párat már ismerhetnek. Finom szerelmes enyelgéstől kezdve a popos rádióbarát számokig, balladákig, na meg a Nemjuci védjegyes masszív, mégis csajos rock-ig széles a műfajskála.

A csapat 10 állomásos lemezbemutató turnéjának közel a felét már nagy sikerrel maga mögött tudhatja, budapesti helyszínként pedig nem más, mint az egykori Pecsa Szabadtéri színpad megújult helyszíne, a Pecsa Music Garden lesz. A jeles nap 2012. május 3-ára esik, ami egyben a szórakozóhely nyitónapa, valamit Juci születésnapja is.

A koncertekre állandó útitárs a turnébuszban a Nemjuci Turi is, ami a zenekar hivatalos ruháit vonultatja fel, turkáló funkcióban, Juci által válogatott ruhákból, amik szolid Nemjuci logót kapnak, mindez elérhető áron, szintén az újrahasznosítás jegyében.

A Nemjuci különleges vendégekkel, látvánnyal és megannyi extra meglepetéssel készül.

Pecsa Music Garden (Pecsa Szabadtéri színpad) 
XIV. Budapest, Zichy Mihály út 14.
2012. május 3. csütörtök, 20:00

Jegyár 500.-
Jegy + CD 1700.- 

A teljes album meghallgatható itt: http://soundcloud.com/nemjuci/sets

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése