2012. április 24., kedd

Gombos Edina és Szabó Csilla nagytakarít a TV2-n!

Új műsorral jelentkezik a TV2. A hetente jelentkező Nagytakarításban olyan lakásokat mutat be és varázsol újjá Gombos Edina és Szabó Csilla, melyekben minden elképzelhetőt felülmúl a rendetlenség és a kosz.

Április 28-tól Gombos Edinával és Szabó Csillával indul a Nagytakarítás a TV2-n! A műsorban olyan lakásokat varázsolnak újjá, ahol a kosz és a rendetlenség elképesztő méreteket ölt, amit nemcsak embert próbáló feladat visszafordítani, de gyakran az ott élők egészségére is káros hatással van.
- Volt olyan lakás, ahol a körülmények felháborítottak, ahol undort éreztünk, de olyan is, ahol sírtunk, amikor láttuk hol, hogyan élnek ezek az emberek. Több évtizedes problémától szabadítjuk meg őket, élhető, fertőzésektől mentes otthont kapnak vissza tőlünk. – mondta Gombos Edina.

A tisztaságmániás Szabó Csilla gyakorlott háziasszony, aki sosem elégszik meg azzal, ha valami csak félig tiszta.
- Néhány otthonban a takarításon csak a humor segített át, ám minden lakást úgy hagytunk ott, hogy a benne élők végre emberi körülmények között folytathatják az életüket. Pár helyen nem csak a tisztaság, de a szemlélet is megmaradt: úgy láttam, sikerült átadnom a lakóknak a rend és tisztaságmániámat. – mesélte Csilla.

A műsor természetesen nemcsak azoknak nyújt iránymutatást, akik hasonló káoszban élik az életüket, hanem mindenki számára hasznos tanácsokat, takarítási praktikákat mutat be. Kiderül többek között az is, milyen valódi, egészségünkre ártalmas veszélyforrást jelenthetnek a rosszul elmosott edények, milyen allergiás tüneteket idézhet elő egy nem megfelelően tisztított szőnyeg, vagy éppen milyen baktériumok tenyészhetnek egy fürdőszobai penészfoltban, netán egy soha ki nem mosott hűtőben.

Április 28-tól szombatonként 18.00 órától, Nagytakarítás a TV2-n!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése