2012. április 25., szerda

Programajánló: Grand Mexican Warlock, Beat Dis és Ivan & The Parazol a Merlinben!



Nem véletlen, ha a címben olvasható összeállítás láttán dezsávűd van, bő egy évvel ezelőtt már előfordult egy hasonló kombó a Szikrában. Most némileg ugyan változott a felállás, de legalább ugyanakkora dobásnak ígérkezik a jövő hétfői esemény is.

A GMW által játszott muzsikáról már sokszor írtak sok mindent, az ínyenceknek nem kell magyarázni, hogy miről van szó, legyen elég annyi, hogy új dalok vannak készülőben, és nagy eséllyel el is hangzik majd néhány ezek közül a Merlinben. Az est különlegessége, hogy a koncertről hang- és képfelvétel is készül, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan előrukkolnak valami naprakész live anyaggal is.

A tavalyi Szikrás est másik zászlóvivőjét szintén nem kell már bemutatni, a három nagylemezes Beat Dis lesz ezúttal is a GMW társa. Ők azonban ezt a koncertet követően egy időre visszavonulót fújnak, hogy minden energiájukkal az új lemezükre koncentrálhassanak, mellyel ez év végén terveznek előrukkolni. A Beat Dis énekesnői közül a mágikus torkú Judie Jay és a napokban egy internetes zenei portálon az év énekesnőjének választott Alba Hyseni is jelen lesz.

A GMW és a Beat Dis előtt a 2010-ben alakult Ivan & The Parazol melegíti a közönséget, akik Marshall és In Air című angol nyelvű klipdalaival tették le a névjegyüket, majd az utóbbi számból nemrég egy magyar verzió is eljutott a rádiókhoz Jól áll nekem az élet címmel. A hatvanas-hetvenes évek zenei örökségét garázs-rockos lendületű mai megközelítésben újrahasznosító kvintett 2011-ben készült el Yellow Flavour című EP-jével. A zenekar meghívást kapott az MR2 Akusztik című műsorába, jelölték az MTV: Brand New programjára és 2012-ben megnyerte a Hard Rock Rising hazai döntőjét is.
Koncertek után DJ Bat10 kever.

Facebook event: http://www.facebook.com/events/349555441757725/



2012. április 30. hétfő (másnap munkaszüneti nap!)

20:00 kapunyitás
21:00 - 21:40 Ivan & The Parazol
22:00 - 22:50 Beat Dis
23:10 - 00:20 Grand Mexican Warlock
00:20 - DJ BA10 (Goodfellaz)
Belépő: 1000,-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése