2012. április 24., kedd

Carbonfools klippremier

A Comet-jelölt Fehér Balázs és csapata az Interaktív mai adásában debütál legfrissebb slágerével. A Clublights című szám videóját a Petőfi Csarnokban rögzítették és hazánk egyik legszínvonalasabb stúdiójában öntötték végső formájába.

Fehér Balázs szerint a Clublights a zenekar eddigi legjobb dala, amit élőben is hallhatnak majd a rajongók a Carbonfools Nyárindító Nagykoncertjén május 5-én a Petőfi Csarnokban.
„Bár most sem a szövegíró, sem a kreatív felelős nem én voltam, mégis, a Clublights az eddigi kedvencem tőlünk. A klipre nagy hangsúlyt fektettünk, komoly költségvetésből készült Magyarország egyik legszínvonalasabb stúdiójában. A videót a Petőfi Csarnokban vettük fel, a látványban, ahogy a címből is kiderül, a hangsúly a fények játékán van, míg a dalszöveg leginkább rólam szól - ez a szám egy nagyon fontos üzenet a közönségünknek, talán ezért is szerettem bele ennyire” - mesélte A legjobb férfi előadó Comet-gömbjére jelölt előadó a klip kapcsán.

A Carbonfools legújabb videóját április 23-án, hétfőn láthatták először a rajongók a VIVA megújult koncepcióval jelentkező műsorában, az Interaktívban.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése