2012. április 11., szerda

Visszatértek: április 15-től újra Beavis és Butt-Head!


Höhö. Király.
Már csak öt napot kell várni a rajongóknak, hogy újra találkozhassanak Mike Judge két antiszociális, önjelölt kritikusával. Az MTV Hungary-n tizennégy év után feltámadó Beavis és Butt-Head halad a korral és találkozik az MTV jelenével, a videók helyett már főleg az MTV-t meghatározó realitykbe pofáznak bele kéretlenül. És ugyanolyan kreténül.

Április 15-én végre Magyarországra is visszatér a 90-es évek két kultikus „kritikusa”. Beavis és Butt-Head még mindig ugyanazon a szétesett kanapén bámulja a tévét, még mindig ugyanazzal a két szóval mondanak kíméletlen véleményt és még mindig ugyanolyan viccesnek tartják a legkisebb szexre utaló poént is. A tizennégy év alatt a szereplők nem, de az MTV sokat változott, így távirányító híján kénytelenek a realitykről és sikersorozatokról, többek között a Jersey Shore-ról elmondani magvas gondolataikat egymásnak. Az új évadból a Twilight kapcsán az is kiderül, hogy vérfarkassá válni valójában az AIDS elkapásával lehet, sőt, visszatér Beavis alteregója, a túladagolt nyugtatók hatására megjelenő Nagy Kukipapa is - aki mellesleg egy szekta vezetője lesz.

A gyíkarcok visszatérését eredeti hanggal feliratozva és szinkronosan is követhetik a rajongók. Akik a szinkronos verziót részesítik előnyben Beavis hangjaként Láng Balázst hallhatják majd, míg Butt-Head „bőrébe” Dévai Balázs bújik.

A sorozat április 15-én vasárnap este 22.05-kor debütál szinkronosan az MTV Hungary-n, az ismétlések magyar hanggal szerdán és szombaton, felirattal pedig hétfőn és csütörtökön ugyanebben az időpontban kerülnek vetítésre.

http://www.mtv.co.hu/videos/beavis-and-butt-head-trailer-758047

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése