2012. december 12., szerda

Alicia Keys ismét #1 Amerikában!

Alicia Keys ötödik stúdióalbuma, a "Girl On Fire" a Billboard albumlista legelső pozíciójában debütált

Alicia az egyik fellépője a 12-12-12: The Concert for Hurricane Sandy Relief nevű eseménynek, melyet New York híres Madison Square Gardenjében rendeznek. Az előadók között olyan óriási művészek vannak, mint Paul McCartney, Bruce Springsteen & The E Street Band, Kanye West, Billy Joel vagy épp a The Who, és még sokan mások.

A "Girl On Fire" egy új irány Alicia magánéletében és karrierjében egyaránt: új utat nyit egy többszörös platinalemezes művész fejlődése előtt. A "Girl On Fire" című album erőteljes himnuszokat és bensőséges balladákat vonultat fel, melyeket Keys védjegyének számító hangja ural, mindezt személyes és igazán aktuális dalszövegekkel. Keys többek között olyan elismert és sikeres közreműködőkkel készítette az albumot, mint a Grammy-díjas Babyface, Maxwell és Bruno Mars, a neves dalszerző és énekes Jeff Bhasker, az elismert művész, Gary Clarke Jr., valamint Frank Ocean. Az együttműködők között a britek csillagai, Emeli Sandé és Jamie XX is megtalálhatók. Az albumot sokszínűvé varázsolják azok az utazások, melyeken Keys részt vett - különösen a Londonban és Jamaikában töltött idő volt rá nagy hatással, és ezek keverednek New Yorkkal, az énekesnő szülőhazájával, melyet továbbra is otthonának nevez.

Azóta, hogy 2001-ben debütált monumentális, "Songs In A Minor" című albumával, Keys slágerek utánozhatatlan repertoárját készítette el, aminek köszönhetően eladott több mint 30 millió albumot és 25 millió kislemezt világszerte. Elismert színésznő, a New York Times bestseller szerzője, szórakoztató előadóművész és erőteljes harcosa a HIV és AIDS elleni küzdelemnek.


Alicia Keys 14-szeres Grammy-díjas énekesnő, dalszerző, producer és színésznő. A New York Times bestseller írója, előadóművész és igazi humanitárius. Mióta megjelentette debütáló albumát "Song in A minor" címmel, Keys dalok példátlan repertoárját alkotta meg összesen több mint 30 milliós eladási eredményt produkálva világszerte. Színésznőként szerepelt már a Füstölgő ászok, az Egy bébiszitter naplója és A méhek titkos élete című filmekben. 2011-ben debütált rendezőként a Lili című filmben és a Lifetime Five című tv-filmjében, amely egy öt rövidfilmből álló antológia, mely a mellrák témáját boncolgatja. A Stick Fly című Lydia R. Diamond-mű volt Keys első produceri munkája - a Cort Theatre-ben bemutatott darab eredeti zenéjének elkészítése is Keys nevéhez fűződik. Első megjelent írása, a Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys a New York Time bestseller szerzőjévé tette őt. Humanitárius tevékenysége során társalapítója volt a Keep a Child Alive szervezetének, és Jószolgálati Nagykövetként is tevékenykedik.

További információk, részletek és újdonságok itt találhatók:
www.aliciakeys.com
www.twitter.com/aliciakeys
www.facebook.com/aliciakeys



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése